Ζέτα Μακρυπούλια: Παρακαλώ αφήστε τα ξωκλήσια ανοιχτά—Η δημόσια έκκληση της παρουσιάστριας

Δημόσια έκκληση, ύστερα από την επίσκεψή της σε ξωκλήσι που βρήκε κλειστό στην περιοχή της Σκύρου, έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του «Rouk Zouk», παρά το γεγονός πως έκανε μισή ώρα κουπί, δεν μπόρεσε να δει το εσωτερικό του ναού, καθώς είχε … λουκέτο. «Παρακαλώ αφήστε τα ξωκλήσια ανοιχτά!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια στην ανάρτηση που έκανε στα social media.

«Αγαπώ τα ξωκλήσια που βρίσκονται πάντα στα πιο όμορφα σημεία! Όταν ήμουν μικρή και πηγαίναμε στο χωριό με τους γονεις μου, η μαμά μου συχνά πυκνά με έστελνε στην εκκλησία να ανάψω τα καντήλια και να λιβανίσω. Μου άρεσε θυμάμαι αυτή η διαδικασία και κυρίως απολάμβανα την ησυχία που έχει ένα τέτοιο μέρος χωρίς λειτουργία και κόσμο.

Ένιωθα μια ασυνήθιστη γαλήνη! Από τότε μάλλον θα μου κόλλησε και όταν βλέπω ξωκλήσι θέλω να μπω και να κάνω όλη τη διαδικασία… Έλα όμως που πλέον τα ξωκλήσια (και οι εκκλησίες) είναι κλειστά. Και καλά οι εκκλησίες να το καταλάβω. (Που δεν το καταλαβαίνω).

Αλλά τα ξωκλήσια;; Γιατί; Το συγκεκριμένο είναι το ξωκλήσι του Αγίου Ερμολάου σε μια βραχονησίδα μόνο του.

Στην Σκύρο! Πανέμορφο! Δυστυχώς, αν και έκανα μισή ώρα κουπί, δεν το είδα μέσα. Κάθισα όμως αρκετά έξω, γιατί είχε πανέμορφη θέα! Αυτά. Παρακαλώ αφήστε τα ξωκλήσια ανοιχτά!», σημείωσε στην δημοσίευση που πραγματοποίησε η Ζέτα Μακρυπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ