Mad Clip: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατό του

Το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατό του Mad Clip πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022. Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του τράπερ παραβρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του. Μάλιστα, ο πατέρας του Mad Clip, Δημήτρης Αναστασόπουλος, μίλησε στους δημοσιογράφους, με φανερή την συγκίνηση του.

«Είναι μεγάλη η απώλεια του γιου μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε σήμερα να τιμήσει τη μνήμη του παιδιού μας. Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φανς του γιου μας που τον αγάπησαν τόσο πολύ, όπως τους αγαπούσε και αυτός. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλες τις μανάδες που έχασαν σε τροχαία ατυχήματα τα παιδιά τους», δήλωσε στις κάμερες ο πατέρας του Mad Clip, Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Δείτε τις φωτογραφίες του fthis.gr

Υπενθυμίζεται πως ήταν Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου όταν το πανελλήνιο “πάγωσε” στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

Ο Mad Clip έχασε τη ζωή του ξημερώματα σε τροχαίο με την αγαπημένη του Porsche στην παραλιακή επιστρέφοντας από γάμο. Ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκαν 12 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του από τα συντρίμμια του πολυτελούς αυτοκινήτου. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε σχεδόν δύο ώρες.

Μέσα σε αυτές τις δύο ώρες, το δυσάρεστο νέο είχε αρχίσει ήδη να κυκλοφορεί. Και αυτό γιατί θαυμαστές και γνωστοί του που περνούσαν από το σημείο αναγνώριζαν τη χαρακτηριστική του Porsche.

Άσπα για Mad Clip: Το τραγούδι αυτό είναι φόρος τιμής στον αδελφό μου

 Η αδελφή του Mad Clip, Άσπα Αναστασοπούλου, μίλησε για τον θάνατο του αδελφού της και το τραγούδι με το οποίο τιμά την μνήμη του.

«Το τραγούδι μου Oh no είναι ένας φόρος τιμής στον αδελφό μου. Το τραγούδι αυτό το κάναμε μαζί με τον αδελφό μου πριν φύγει από την ζωή. Ήταν όλο αυτό το πρότζεκτ να το κάνουμε μαζί. Δυστυχώς ήρθαν τα γεγονότα και δεν τα καταφέραμε. Ήθελα να τον τιμήσω, είναι κάτι που έχω από εκείνον, που μου έχει μείνει» περιέγραψε.

«Η συμβουλή που μου είχε δώσει ήταν να είμαι πάντα ο εαυτός μου και να μην προσποιηθώ ποτέ κάτι άλλο» πρόσθεσε, περιγράφοντας ότι είναι δύσκολο να διαχειριστείς την απώλεια.

«Εάν ζούσε ο αδελφός μου δεν θα έπεφτε ξύλο στα MAD Awards. Γενικά ο αδελφός μου τους ήθελε όλους ενωμένους» περιέγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ