Ο πόλεμος στην Ουκρανία αλλάζει το τηλεοπτικό πρόγραμμα: Τι θα γίνει με τις σειρές – Οι έκτακτες εκπομπές

Ο πόλεμος στην Ουκρανία αλλάζει απόψε το τηλεοπτικό πρόγραμμα καθώς ο πρώτος λόγος περνά στην ενημέρωση.

Τα περισσότερα κανάλια από νωρίς το πρωί έχουν συνεχή ενημέρωση.

Η έκτακτη επικαιρότητα κυριαρχεί στον ΑΝΤ1. Η προγραμματισμένη εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” αναβάλλεται και στη θέση της θα μεταδοθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για όλες τις κρίσιμες εξελίξεις στην Ουκρανία με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Σημειώνεται ότι η σειρά “Άγριες Μέλισσες” θα προβληθεί κανονικά στις 22:15.

Στο Mega, όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές βγαίνουν εκτός. Κανονικά θα μεταδοθούν μόνο τα επεισόδια των σίριαλ “Η Γη της Ελιάς” και “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό”. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η εκπομπή «Πόλεμος στην Ουκρανία» με τη Ράνια Τζίμα και τη Νίκη Λυμπεράκη.

Στον ΣΚΑΪ, η έκτακτη ενημέρωση θα συνεχίσει όλη την ημέρα, ενώ το κεντρικό δελτίο  θα βγει νωρίτερα, στις 18:45. Στις 21:00 θα ακολουθήσει έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με τη Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά και τον Παύλο Τσίμα. Tο προγραμματισμένο δίωρο επεισόδιο του Survivor δεν θα μεταδοθεί.

Με ενημέρωση συνεχίζει και ο Alpha, ενώ ο σταθμός έχει προγραμματίσει έκτακτη ενημερωτική εκπομπή από τις 06:30 το πρωί της Παρασκευής.

Με έκτακτα δελτία συνεχίζει και το Star, ενώ το MasterChef θα προβληθεί κανονικά, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ