Μεγάλη ανατροπή στο Survivor All Star: Αποχώρησε ο Ηλίας Μπόγδανος – Ξέσπασε σε κλάματα η Σταυρούλα

Με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουνίου το «Survivor All Star», με το παιχνίδι πλέον να έχει γίνει ατομικό και τις ισορροπίες να έχουν αλλάξει μεταξύ των παικτών, καθώς ο καθένας ακολουθεί τη δική του στρατηγική προκειμένου να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Ειδικότερα, οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης, είδαν τον Σάκη Κατσούλη να κατακτά ακόμη μια ατομική ασυλία, ενώ τους περίμεναν νέες εκπλήξεις και ανατροπές όσον αφορά στην ψηφοφορία.

Στη συνέχεια, σε ένα επεισοδιακό συμβούλιο η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν εκείνη που βγήκε δεύτερη υποψήφια, μετά τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ ο MVP των δυο πρώτων αγώνων ήταν εκείνος που έδωσε τον πρώτο υποψήφιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Σάκης Κατσούλης είχε κατηγορήσει τη Σταυρούλα Χρυσαειδή πως τον είχε «από κοντά» με σκοπό να μην την ψηφίσει σε περίπτωση που θα έβγαινε MVP.

Ο Σάκης έχοντας κερδίσει τη δεύτερη ασυλία αλλά και τον τίτλο του MVP, μπορούσε στο συμβούλιο να επιλέξει τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Για ακόμη μια φορά ένταση επικράτησε στο Συμβούλιο του νησιού με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη να ανταλλάσσουν κατηγορίες, τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να τα βάζει με τον Νίκο Μπάρτζη που δεν κόντραρε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ύστερα, η ψηφοφορία των παικτών έβγαλε υποψήφια τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο MVP Σάκης Κατσούλης επέλεξε για υποψήφιο τον Ηλία Μπόγδανο.

Τότε, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε ότι προτιμά να φύγει εκείνη από τον φίλο της τον Ηλία Μπόγδανο και αυτό ήταν που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος επανέλαβε ότι η Σταυρούλα δεν σκέφτηκε τη φιλία της με τον Ηλία όταν ως αρχηγός κλήθηκε να… επιλέξει ομάδα.

Ωστόσο, βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας του κοινού, ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο Ηλία Μπόγδανος.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Κατάφερα να φτάσω μέχρι τους εφτά και κράτησα κάποιες αξίες που εγώ θεωρώ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί έξω που με έχει δει, με έχει αγαπήσει και με έχει στηρίξει κάποιες φορές. Θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που γυρνάω νωρίτερα στην οικογένεια μου.

Από τη στιγμή που δεν θα έφτανα μέχρι το τέλος, καλύτερα να φύγω μια ώρα νωρίτερα για να πάω στους ανθρώπους μου γιατί τελευταία ένιωθα μια πίεση στο στήθος και σκεφτόμουν κάποια λόγια που μου είχαν πει κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έξω. Ότι πρέπει να φτάνουμε και να κάνουμε κάποια πράγματα μέχρι εκεί πέρα που νιώθουμε χαρούμενοι. Πλέον όμως εδώ στο παιχνίδι ένιωθα μια πίεση, ένα περίεργο συναίσθημα που δεν το συνηθίζω έξω στη ζωή μου» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Από την πλευρά της, στο άκουσμα της αποχώρησης του Ηλία η Σταυρούλα ξέσπασε σε κλάματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ