Survivor All Star: «Αν δεν πάρω την ασυλία δεν τη γλιτώνω»

Ενοχλημένοι με την στάση της Μαριαλένας στην προηγούμενη ψηφοφορία φάνηκαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Ηλίας Μπόγδανος στο επεισόδιο της Τρίτης 27 Ιουνίου του Survivor All Star.

Έπειτα από το συμβούλιο του νησιού Σταυρούλα και Ηλίας φάνηκε να συζητούν στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ασυλία μετά το προχθεσινό συμβούλιο με τους δύο παίκτες να εκφράζουν την δυσαρέσκεια προς την Μαριαλένα αλλά και την ανησυχία τους για το μέλλον τους στο φετινό Survivor.

Χαρακτηριστικά η Σταυρούλα ανέφερε ότι αν δεν κερδίσει την ασυλία δεν τη γλιτώνει, ενώ ο Ηλίας από την πλευρά του τόνισε ότι κουράστηκε που γίνεται θέμα το ποιον αλλά και με ποια λογική θα ψηφίζει ο εκάστοτε παίκτης κάθε φορά.

«Πιστεύω αν δεν πάρω ασυλία, δεν τη γλιτώνω», είπε συγκεκριμένα η παίκτρια.

«Εμένα ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση; Γι’ αυτό τοποθετήθηκα και είπα ότι δεν είναι έγκλημα να ψηφίζεις κάποιον. Είναι οι κανόνες του παιχνιδιού να μένουν μόνο επτά άτομα. Κάποιοι είναι πιο κοντά με κάποιους άλλους. Γιατί πρέπει να το κάνουμε κάθε φορά θέμα; Απλά για να πρέπει να πούμε κάτι; Δηλαδή η Μαριαλένα με ψήφιζε χωρίς λόγο, ενώ έλεγε ότι ψηφίζει αγωνιστικά, δύο φορές back to back, ενώ εδώ πέρα είμαστε τέλεια…Δεν της είπα ποτέ τίποτα», τόνισε από ο Ηλίας Μπόγδανος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ