Νεκρός ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς – Ταυτοποιήθηκε η σορός του που βρέθηκε σε βουνό στην Καλιφόρνια

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης της σορού που εντοπίστηκε στο όρος Μπάλντι της Καλιφόρνια στις 24 Ιουνίου 2023, με τις Αρχές του Σαν Μπερναρντίνο να επιβεβαιώνουν πως ανήκει στον ηθοποιό Τζούλιαν Σαντς.

Θρίλερ στην Καλιφόρνια: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα λείψανα στην περιοχή που είχε χαθεί ο Τζούλιαν Σαντς

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του Βρετανού ηθοποιού είχαν χαθεί στις 13 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια πεζοπορίας κοντά στο όρος Μπάλντι, ανατολικά τους Λος Άντζελες και η σορός που βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου κοντά στο Όρος Μπάλντι είχε μεταφερθεί σε ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να εξεταστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εναέριες και επίγειες έρευνες δυσχεραίνονταν, καθώς η Καλιφόρνια πλήττονταν από φονικές καταιγίδες, καθώς και από συνθήκες πάγου και την απειλή χιονοστιβάδων.

Τζούλιαν Σαντς: Ο ηθοποιός αγνοείται σε βουνό στην Καλιφόρνια

Έπειτα από νέες έρευνες νωρίτερα αυτό το μήνα, η αστυνομία δήλωσε ότι ορισμένα τμήματα της περιοχής με απότομο έδαφος και χαράδρες ήταν απρόσιτα λόγω «ακραίων συνθηκών», συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 3 μέτρα πάγου και χιονιού.

Πάντως, μετά την εξαφάνιση του Σαντς, η οικογένεια του σταρ ευχαρίστησε τις αρχές της Καλιφόρνιας για τις προσπάθειές τους να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, περιπατητές βρήκαν τα λείψανα το Σάββατο και πλέον έχουν αναγνωριστεί επίσημα.

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη το τμήμα του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο αναφέρεται: «Η διαδικασία ταυτοποίησης του πτώματος που εντοπίστηκε στο όρος Μπάλντι στις 24 Ιουνίου 2023 ολοκληρώθηκε και ταυτοποιήθηκε ως ο 65χρονος Τζούλιαν Σαντς από το Βόρειο Χόλιγουντ. Εν αναμονή περαιτέρω αποτελεσμάτων εξετάσεων για τις συνθήκες θανάτου. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν ακούραστα για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τον κ. Σαντς».

Ο Σαντς, 65 ετών, ήταν γνωστός για τους ρόλους του στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «A Room With A View» και στα τηλεοπτικά δράματα «24» και «Smallville».

Ακόμη, άλλες συμμετοχές του ήταν την ταινία του 2011 «Το κορίτσι με το τατουάζ του δράκου», στην οποία εμφανίστηκε απέναντι από τον Ντάνιελ Κρεγκ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ