Τζούλιαν Σαντς: Ο ηθοποιός αγνοείται σε βουνό στην Καλιφόρνια

Ο Τζούλιαν Σαντς, ένας Βρετανός ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, είναι ο πεζοπόρος που αγνοείται στα βουνά στη Νότια Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το ABC 7, το γραφείο του σερίφη της κομητείας San Bernardino επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι ο Σαντς, 65 ετών, εθεάθη για τελευταία φορά να κάνει πεζοπορία στην περιοχή Mount Baldy την περασμένη εβδομάδα. Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η έρευνα ήταν δύσκολη λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών στο βουνό των 10.000 ποδιών και οι αεροπορικοί πόροι ήταν «περιορισμένοι» το Σαββατοκύριακο.

Η οικογένεια του Σαντς ανέφερε την εξαφάνισή του την Παρασκευή, σύμφωνα με τις αρχές.

«Η σύζυγός του ανέφερε την εξαφάνισή του», είπε η Gloria Huerta, υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του σερίφη. «Απ’ ό,τι κατάλαβα, έφυγε κάποια στιγμή εκείνη την ημέρα για πεζοπορία και όταν δεν επέστρεψε, η οικογένειά του ανέφερε την εξαφάνισή του».

Ξεκινώντας την καριέρα του τη δεκαετία του 1980, ο Σαντς είναι γνωστός για την ερμηνεία του σε ταινίες όπως «Arachnophobia», «A Room with a View», «Warlock» και «Leaving Las Vegas». Εμφανίστηκε επίσης στο “24” το 2006 και στην 8η σεζόν του “Dexter” το 2013.

Ο Σαντς γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1958 στο Δυτικό Γιορκσάιρ και ζει στο Λος Άντζελες. Η Post επικοινώνησε με έναν εκπρόσωπο του Sands για σχόλιο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ