Θρίλερ στην Καλιφόρνια: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα λείψανα στην περιοχή που είχε χαθεί ο Τζούλιαν Σαντς

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν πεζοπόροι, καθώς εντόπισαν ανθρώπινα λείψανα στα χιονισμένα βουνά της Καλιφόρνιας, στην περιοχή όπου είχε εξαφανιστεί ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς.

Σύμφωνα με την “Daily Mail”, οι αρχές δήλωσαν πως πεζοπόροι το Σάββατο βρήκαν ανθρώπινα λείψανα στην ορεινή περιοχή της Νότιας Καλιφόρνιας, στην οποία είχε εξαφανιστεί ο Βρετανός ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς πριν από πέντε μήνες. Η σορός μεταφέρθηκε σε ιατροδικαστικό γραφείο για να εξεταστεί, ανέφερε σε ανακοίνωσή του, το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Σαν Μπερναρντίνο. 

Ο Σαντς, ο οποίος ήταν λάτρης της υπαίθρου και της ορειβασίας, δηλώθηκε αγνοούμενος στις 13 Ιανουαρίου. Η περιοχή στην οποία χάθηκαν τα ίχνη του, χτυπήθηκε από σφοδρές καταιγίδες κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Την Παρασκευή, η οικογένειά του δημοσίευσε την πρώτη της δήλωση μετά την εξαφάνιση του Σαντς: «Συνεχίζουμε να κρατάμε τον Τζούλιαν στις καρδιές μας, έχοντας φωτεινές αναμνήσεις από αυτόν, ως έναν υπέροχο πατέρα, σύζυγο, εξερευνητή, λάτρη της φύσης και των τεχνών και ως έναν αυθεντικό καλλιτέχνη».

Από την ημέρα της εξαφάνισής του, το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο διεξήγαγε οκτώ έρευνες. Η πιο πρόσφατη έρευνα, διεξήχθη στις 17 Ιουνίου και επρόκειτο για μία μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης αλλά δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ