Survivor All Star – Μπάρτζης εναντίον Ηλία και Σταυρούλας: «Τι κάνεις εδώ δίπλα;»

Έντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει στον Άγιο Δομίνικο, με την Σταυρούλα και τον Ηλία να έχουν απέναντί τους, όλους τους άλλους παίκτες. Ήδη από την αρχή του σημερινού (27/6) επεισοδίου του “Survivor All Star“, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν  μέλη και των δύο πλευρών να εξαπολύουν τα πυρά τους, με αφορμή τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο.

Από την μεριά του ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος εχθές βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, αναφερόμενος στους Σταυρούλα και Ηλία είπε: «Τι άλλαξε αυτή την εβδομάδα ρε παιδιά; Γιατί δεν με ψηφίσατε και εσείς; Και γιατί πήγατε και οι δύο στην Μαριαλένα; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αυτό το ερώτημα; Γιατί όταν ρωτάω νευριάζουν και οι δύο και μου λένε “Άντε στην θέση του Λιανού να τα πεις. Τι κάνεις εδώ δίπλα;” και δεν μου απαντάνε ποτέ. Αυτή είναι η απάντησή τους».

Ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος είπε: «Στο χθεσινό συμβούλιο ψηφίστηκε ο Νίκος. Την προηγούμενη ημέρα είχε κατηγορηθεί η Σταυρούλα ότι ψήφισε τον Σάκη στο πρώτο, όπως και εγώ, αλλά στο δεύτερο αλλάξαμε την ψήφο μας. Τι τόσο γρήγορα μας πέρασε αυτό που έκανε ο Σάκης; Που έφθασε στον τελικό και έδωσε το παιχνίδι; Εμείς αιτιολογήσαμε την ψήφο μας και είπαμε ότι τον Σάκη δεν τον ψηφίζουμε εμμονικά. Του κρούσαμε το καμπανάκι, ότι όλοι πρέπει να παίζουμε τις ασυλίες μας στα ίσια. Τώρα όμως γίνεται πάλι το ίδιο. Κάποια άτομα που ψήφισαν την Σταυρούλα, μετά αλλάξανε την ψήφο τους και γυρίσανε στον Μπάρτζη. Ο οποίος Μπάρτζης δεν στέκει να ψηφιστεί πλέον για τους λόγους τους προηγούμενους, ότι έμενε έξω λόγω του γιατρού και ήταν άδικο να ψηφιστεί κάποιο παιδί που τρέχει, γιατί πλέον τρέχει και ο Μπάρτζης. Εγώ γι’ αυτό άλλαξα την ψήφο μου, γιατί ο Μπάρτζης είναι πιο κοντά μου, απ’ ότι η Μαριαλένα. Με ενοχλεί να πρέπει να απολογηθώ για την ψήφο μου».

Ο Σάκης Κατσούλη από την άλλη τόνισε την αντίθεση στα λόγια του Ηλία και της Σταυρούλας, εξηγώντας πως: «Η υποψηφιότητα του Νίκου με παραξένεψε πάρα πολύ όσον αφορά τον Ηλία και την Σταυρούλα, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα, είχαν ψηφίσει τον Νίκο, ενώ δεν μπορούσε να υποστηρίξει τον εαυτό του. Κάτι το οποίο για εμένα δεν είναι κατακριτέο αν και δεν το έκανα. Παρ’ όλα αυτά γίνεται κατακριτέο, όταν αυτή την εβδομάδα που μπορεί και να υπερασπιστεί τον εαυτό του και παίζει κανονικά, δεν τον ψηφίζεις. Άρα δεν είσαι αντικειμενικός, αλλάζεις συνεχώς απόψεις, ψήφισες ένα άτομο που δεν μπορούσε να παίξει, για αγωνιστικούς λόγους και τώρα που μπορεί να παίξει και δείχνει ότι δεν είναι καλός αγωνιστικά δεν τον ψηφίζεις».

Τέλος η Σταυρούλα Χρυσαειδή επικεντρώθηκε στον Μάριο, από τον οποίο είχε δηλώσει απογοητευμένη και προδομένη, λέγοντας: «Ο Μάριος γιατί δεν με ψήφισε; Δεν τον ενοχλεί τώρα που διάλεξα τον Σάκη και δεν πήρα τον Ηλία;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ