Ειρήνη Μερκούρη: «Δεν θα έκανα πολιτικό γάμο, θα προτιμούσα να μείνω γεροντοκόρη»

Η Ειρήνη Μερκούρη μίλησε στο “Πάμε Δανάη!” και μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν θα έκανε ποτέ ούτε πολιτικό γάμο, ούτε σύμφωνο συμβίωσης.

«Ήταν μία πρόταση που μου είχε γίνει και 2,5 χρόνια πριν, από τον Νίκο Κοκλώνη και για κάποιους λόγους το ακυρώναμε, δεν ήταν η στιγμή και ήρθε η κατάλληλη στιγμή, όταν υπέγραψα με τον Γιώργο Αρσενάκο στην “Panik Platinum”» είπε αρχικά, αναφορικά με την συμμετοχή της στο “J2US”.

Ερωτηθείσα για τον λόγο που απείχε από το τραγούδι, απάντησε ότι: «Ο κυριότερος λόγος, ήταν γιατί παντρεύτηκα. Με τον άνδρα μου περνάμε καταπληκτικά και ήθελα να το ζήσω πιο έντονα αυτό. Ήθελα να πάρω την ευλογία του Χριστού, του αληθινού Θεού και αυτό για εμένα ήταν το πιο σημαντικό».

Ενώ τόνισε πως: «Δεν θα παντρευόμουν με πολιτικό σε καμία περίπτωση, ούτε θα υπέγραφα σύμφωνο συμβίωσης, θα προτιμούσα να μείνω γεροντοκόρη». Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να είχε δοκιμάσει το μοναχικό σχήμα, εξήγησε: «Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, δεν αλλάζει αυτό ποτέ. Δεν πήγα ποτέ καλόγρια. Δεν θα έπαιζα με τον αληθινό Θεό, τον Ιησού Χριστό».

«Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και από τις δύο πλευρές και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό» υπογράμμισε.

«Η πρώτη μου συνεργασία ήταν με τον Αντώνη Ρέμο στα 18 μου. Μου έκανε την τιμή να έρθει στο στούντιο να κάνουμε το “Δυο μας”. Ντρεπόμουν πολύ στο βιντεοκλίπ, γιατί έπρεπε να αγκαλιάσω τον Αντώνη, αλλά δεν με είχε αγγίξει κάποιο αγόρι μέχρι τότε» θα πει.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει ακουστεί ότι έχει κάνει, ανέφερε: «Το πρόσωπο μου είναι αυτό, αυτό ήταν πάντα. Δεν έχω κάνει το παραμικρό στο πρόσωπό μου. Είμαι κατά της πλαστικής χειρουργικής σ’ εμένα. Να πάω τώρα να πειράξω πράγματα, που δεν πρέπει να πειράξω, γιατί να το κάνω; Πιστεύω ότι μια κοπέλα που πάει και χαλάει το πρόσωπό της, όταν είναι όντως από την φύση της όμορφη ή τέλος πάντων δεν έχει πρόβλημα, το θεωρώ ανοησία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ