MasterChef: Μεγάλη ένταση με Μπέη και Τράκα – «Είπες ότι θα κερδίσω επειδή λείπει η μάνα μου»

Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε το επεισόδιο του «MasterChef» της Παρασκευής, καθώς Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας διασταύρωσαν τα ξίφη τους και μπλέχθηκαν στον καυγά έως και μαμάδες.

Οι κριτές ρώτησαν την Μαρία Μπέη για το πως επέλεξε ως αρχηγό της μπλε ομάδας τον Νίκο Τράκα:

  • Μαρία Μπέη: «Είχα σκεφτεί όλα τα παιδιά, εκτός  από τον Γιώργου, για αρχηγό, τον καθένα για διαφορετικό λόγο. Στο τέλος κατέληξα στον Νίκο».
  • Νίκος Τράκας: «Μία χαρά πήγε η δοκιμασία σεφ, είμαι ικανοποιημένος απ’ όλα τα παιδιά που πήρα στην ομάδα. Πριν ξεκινήσει η ομαδική ήρθε η Μαρία και ξεκίνησε ένα ωραίο ψυχολογικό παιχνίδι που πίστευε ότι θα με πιάσει. Δεν πήγε καλά».
  • Μαρία Μπέη: «Δεν ήταν ψυχολογικό παιχνίδι ήταν η άποψή μου!»
  • Νίκος Τράκας: «Άρχισε να μειώνει τα πιάτα που έχω βγάλει μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό και να βγάζει μία “στάση”, ότι είμαι εδώ επειδή μ’ έχουν “κουβαλήσει” τα παιδιά».

Έπειτα απ’ αυτήν την συζήτηση, ακολούθησε μεγάλη λογομαχία με την Μαρία να κατηγορεί τον Νίκο, πως της είπε ότι θα κερδίσει την προηγούμενη δοκιμασία, απλώς επειδή έλλειπε η μητέρα της:

«Σεφ είναι ένας διαγωνισμός, ο καθένας έχει την άποψή του, η γεύση είναι καθαρά υποκειμενική, πιστεύω ότι ο Νίκος είναι πολύ καλύτερος από κάποια πιάτα που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς» ανέφερε η παίκτρια.

Τότε παρενέβη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ξεκαθάρισε πως οι παίκτες δεν δοκιμάζουν τα πιάτα των συμπαικτών τους και το τελικό κριτήριο είναι η άποψη των κριτών. Με τον Νίκο να προσθέτει πως δεν μπορεί ο ένας παίκτης να κρίνει τα πιάτα του άλλου και να τον ρωτά αν θα τα έβαζε σ’ εστιατόριο.

«Νίκο δεν θα στο έλεγα αλλά όταν τελείωσε η δοκιμασία είπες ότι θα κερδίσω επειδή λείπει η μάνα μου» απάντησε η Μαρία Μπέη με τον Νίκο Τράκα να αρνείται πως έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο.

«Άκουσες εμένα να λέω αυτό το πράγμα; Άκουσες εμένα να το λέω αυτό το πράγμα;» ρωτούσε ο παίκτης φανερά εκνευρισμένος.

Μαρία Μπέη: «Φίλε το είπες»

Νίκος Τράκας: «Δεν έχω πιάσει τη μάνα κανενός στο στόμα μου. Μην μπαίνουμε τώρα σε τέτοια τρύπα. Δεν πιάνω την μάνα κανενός στο στόμα μου. Άμα κάποιος σε έπιασε και σου είπε ότι “ο Τράκας έπιασε την μάνα σου στο στόμα του” είναι μεγάλος μαλ…».

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν με παρέμβαση του Λεωνίδα Κοτσόπουλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ