My Style Rocks: «Μόλις χώρισαν» και φόρεσαν ό,τι βρήκαν – Το εσώρουχα του… Σούπερμαν

Ένα χορταστικό επεισόδιο “My Style Rocks” παρακολούθησαν σήμερα (5/5) οι τηλεθεατές.

Το σημερινό επεισόδιο περιλάμβανε δοκιμασία, δηλαδή τα κορίτσια θα έφερναν δικά τους concept αλλά με κοινό πυρήνα. Οι διαγωνιζόμενες λοιπόν “μόλις χώρισαν” και τα outfit θα έπρεπε να είναι ανάλογα.

Η Σούπερ Κρίστι δεν ενθουσίασε

Η Χριστιάνα θα πάει σε beach bar, όμως η επιλογή του να πάει με εσώρουχα στην παραλία δεν άρεσε ιδιαίτερα, ούτε τις συμπαίκτριές της αλλά ούτε και την κριτική επιτροπή. Ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασε πως: “Για κάποιο λόγο λέγονται εσώρουχα και όχι εξώρουχα.” Η παίκτρια απάντησε πως εκείνη τα φοράει και έτσι, με τον φωτογράφο και κριτή να αναφέρει πως αυτό το κάνει ο Σούπερμαν. Η Χριστιάνα έδωσε μία από τις ατάκες του επεισοδίου λέγοντας πως είναι… η Σούπερ Κρίστι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε πως το να πας με: “Το εσώρουχο με την ταινία σ’ ένα μαγαζί για να πιείς το ποτό σου, το βρίσκω λίγο αστείο.”

Το γουρούνι και τα κλάματα

Η Ίριδα πάει στα γενέθλια του κολλητού της, στα οποία θα βρίσκεται και ο πρώην της, μ’ ένα εντυπωσιακό φόρεμα και μία τσάντα γουρούνι. Η τσάντα γουρούνι ήταν αρχικά κουμπαράς και την πήρε για να του δείξει πως αυτό το γουρούνι “της είναι πιο χρήσιμο“. Η Ίριδα ήρθε σ’ έντονη αντιπαράθεση με την Αναστασία τόσο για τους βαθμούς της, όσο και για το πως σχολίασε το outfit της. Εν τέλει η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές, διότι παρ’ ότι το φόρεμα είναι το αγαπημένο της, το αποτέλεσμα δεν ήταν όπως ήθελε.

Τεράστια ένταση μεταξύ της Εμιλίας και της κριτικής επιτροπής

Η Εμιλία δεν έμεινε ευχαριστημένη με την κριτική που άκουσε και τα παράπονά της έφεραν μία πολύ μεγάλη ένταση με την κριτική επιτροπή. Μάλιστα η ένταση δεν έμεινε εκεί, καθώς αναμείχθηκαν και άλλες παίκτριες. Η Εμιλία φαίνεται πως δεν άντεξε και κλαίγοντας είπε ότι: “Ξέρετε τι φταίει; Που πήρα στις πλάτες μου όλο αυτό.” Μετά από λίγο η ένταση εκτονώθηκε και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά.

Νικήτρια της ημέρας

Η Νικόλ αναδείχθηκε νικήτρια της ημέρας, συγκεντρώνοντας 11.8 βαθμούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ