J2US: Ένταση ανάμεσα στους κριτές και τον Τριαντάφυλλο – «Εάν δεν μας θέλετε, να φύγουμε»

To τραγούδι «φίλα με» του Σταμάτη Κραουνάκη ερμήνευσαν ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη στο χθεσινό live του J2US και παρόλο που το ζευγάρι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό η κριτική επιτροπή φαίνεται να τους έκρινε αυστηρά.

«Εάν δεν μας θέλετε, να φύγουμε», είπε ο Τριαντάφυλλος σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει την Φελίσια,  με τον Νίκο Κοκλώνη να τονίζει πώς η απόφαση παραμονής τους ή όχι στο τηλεπαιχνίδι είναι πρωτίστως του κοινού.

Τι είπαν οι κριτές

«Είναι ένα δύσκολο τραγούδι και έχει έναν ψυχισμό ανοιχτό. Οι κάτω νότες σου δεν ήταν λάθος αλλά δεν είχαν όγκο», είπε ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ την ίδια άποψη φαίνεται να είχε και η Καίτη Γαρμπή, η οποία τόνισε πώς δεν της μετέδωσε το συναίσθημα του τραγουδιού η Φελίσια.

«Για κάποιο λόγο μου είσαι συμπαθής. Βλέπω ένα πλάσμα που είναι τόσο όμορφο και λαμπερό και έχεις μια ευγένεια και ψάχνω τα καλά σου σημεία για να στα τονίσω. Εάν ο coach σου δεν ήταν ο Τριαντάφυλλος θα είχες φύγει ήδη. Σε βοηθάει αλλά είσαι αδύναμη! Κανείς δεν θέλει να σας διώξει», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Εάν δεν μας θέλετε, να φύγουμε»

Αμέσως μετά τη νέα τους εμφάνιση, ο τραγουδιστής στράφηκε στην Καίτη Γαρμπή για την κριτική που δέχεται η Φελίσια Λαπάτη σε κάθε live.

«Νομίζω Καίτη μου ότι η ομορφιά του J2US και ότι έχει φτιάξει εδώ ο Νίκος Κοκλώνης είναι πως μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και είναι ραδιοφωνική παραγωγός και είναι η Φελίσια, προσπαθεί, δίνει πόνο και πίστεψέ με ότι κάποιες φορές δακρύζει όταν φεύγουμε από εδώ γιατί ποτέ δεν έχει ακούσει μία καλή κουβέντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος με την Καίτη Γαρμπή να του απαντά «μην το λες αυτό, με στενοχωρείς πολύ. Λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι τραγουδίστρια, εννοείται».

«Καίτη μου, επειδή κάθε εβδομάδα ακούω τα ίδια, πραγματικά αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε! Δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα», τόνισε στη συνέχεια ο δημοφιλής τραγουδιστής και η Καίτη Γαρμπή σε μια προσπάθεια να αιτιολογήσει την στάση των κριτών του απάντησε: «Εσύ, επειδή την ζεις και κάνετε πρόβες όλη την εβδομάδα, αγαπάς αυτό που ακούς και βλέπεις την εξέλιξή της. Αυτό που φτάνει σε εμάς είναι να ακούσουμε κάτι ψυχρά για 2 λεπτά και να αποφασίσουμε λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τη δυσκολία ότι δεν είναι τραγουδίστρια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ