Βρετανία: Γυναίκα παρήγγειλε μπέργκερ και τα έφαγαν οι ντελιβεράδες

Μία αξέχαστη εμπειρία είχε μία βρετανίδα με εταιρεία διαδικτυακής παράδοσης τροφίμων.

Η γυναίκα είχε κάνει μία παραγγελία αξίας 50 λιρών, για εκείνη και τους συναδέλφους της, από ένα τοπικό κατάστημα για μπέργκερ το μεσημέρι της Παρασκευής. Στη μία παρά τέταρτο, σύμφωνα με την “Daily Mail“, έλαβε ειδοποίηση από την εφαρμογή ότι οι ντελιβεράδες προσπάθησαν να της παραδώσουν την παραγγελία, αλλά επειδή αυτό δεν κατέστη δυνατό, της την άφησαν στην είσοδο του γραφείου.

Δύο λεπτά μετά κατέβηκα κάτω και δεν ήταν εκεί” δηλώνει η άτυχη πελάτισσα. Για να συμπληρώσει πως: “Σκέφτηκα αμέσως ότι το φαγητό μου είχε κλαπεί, οπότε επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα επειδή ο οδηγός ήταν έξω για οκτώ λεπτά.

Η ίδια εξηγεί πως δεν είχαν ξεπεραστεί τα οχτώ λεπτά και πως επειδή πάντα βλέπει τους οδηγούς να τριγυρνούν γύρω από το γραφείο, σκέφτηκε να κοιτάξει, σε περίπτωση που οι οδηγοί ήταν ακόμα εκεί. Τότε ήταν που είδε ορισμένους οδηγούς ντελίβερι να τρώνε τα μπέργκερ που είχε παραγγείλει και πληρώσει.

Ήξερα ότι ήταν οι οδηγοί γιατί είχαν το φαγητό μας στο τραπέζι και τον ίδιο ακριβώς αριθμό παραγγελίας στην τσάντα.” αναφέρει η γυναίκα. Σημειώνοντας πως τους τράβηξε φωτογραφία και εκείνοι γελώντας της απάντησαν πως και πάλι θα πληρωθούν για την παραγγελία. Μετά το περιστατικό εξηγεί πως επικοινώνησε και με το μαγαζί από το οποίο παρήγγειλε και με την εφαρμογή. Το μαγαζί έδωσε στην γυναίκα μία ίδια παραγγελία ενώ η εφαρμογή της επέστρεψε τα χρήματα.

Εκπρόσωπος του καταστήματος δήλωσε μεταξύ άλλων, πως είναι χαρούμενοι που οι οδηγοί ντελίβερι απήλαυσαν “ένα τόσο καλό γεύμα για το μεσημεριανό τους” και πως για την συμπεριφορά τους ευθύνεται η Παρασκευή και το γεγονός πως το φαγητό μύριζε τόσο καλά.

Σημειώνοντας πως το πρόβλημα έχει επιλυθεί τόσο με την πελάτισσα, όσο και με την εταιρεία. Η εταιρεία ανέφερε πως διερευνά το περιστατικό και λυπάται, ενώ περιμένει από τους οδηγούς να φέρονται με επαγγελματισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ