Γιώργος Αυτιάς: Οι «Δεκατιανοί» τον αποχαιρέτησαν με μία «συλλεκτική» selfie – «Λοιπόν, πάμε παιδιά, πάμε δυνατά… καλή συνέχεια»

Ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι ένα από τα δυνατότερα ονόματα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ προσδοκά να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών και να βρεθεί στις Βρυξέλλες.

Φυσικά, λόγω της σχετικής νομοθεσίας, η τηλεοπτική του παρουσία κατά την προεκλογική περίοδο οφείλει να είναι περιορισμένη κατά συνέπεια αναγκαστικά θα απομακρυνθεί από την παρουσίαση της πρωινής του εκπομπής.

Στο φινάλε του σημερινού (7/4) «Καλημέρα», ο Γιώργος Αυτιάς υποδέχθηκε τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη, δίνοντάς τους τη σκυτάλη στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ.

Όπως είθισται οι συνάδελφοί του τον αποχαιρέτησαν σήμερα από την εκπομπή με μια selfie, ενώ αστειευόμενοι είπαν πως θα είναι συλλεκτική.

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην …Grand place», σχολίασαν με νόημα οι «Δεκατιανοί», στην κεντρική πλατεία των Βρυξελλών όπου θα βρεθεί ο κ. Αυτιάς, αν εκλεγεί στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

 

«Λοιπόν, μάγκες, καλή εκπομπή. Έτσι έχουν τα πράγματα, αφιερωμένο», είπε στην αποφώνηση του ο Γιώργος Αυτιάς, αφιερώνοντας στους τηλεθεατές το τραγούδι «Για Πάντα Μαζί» του Γιάννη Πάριου.

Στη συνέχεια, στην έναρξη της δικής τους εκπομπής, ο Γιάννης Πιτταράς και ο Γιώργος Γρηγοριάδης είχαν τον εξής αινιγματικό διάλογο:

Γιώργος Πιτταράς: Έβγαλες και τη selfie σου με τον Γιώργο Αυτιά… τι άλλο θέλεις;

Γιώργος Γρηγοριάδης: Και την ανεβάζω, γιατί μου φαίνεται ότι είναι συλλεκτική.

Γιώργος Πιτταράς: Συλλεκτική είναι έτσι κι αλλιώς, δεν το συζητάμε.

Γιώργος Γρηγοριάδης: Ε και για άλλους λόγους…

Γιώργος Πιτταράς: Υπάρχουν και κάποιες στιγμές πιο ανθρώπινες, που καλείται να πάρει μία απόφαση… Σε όλους μας έχει τύχει.

Γιώργος Γρηγοριάδης: Αν ισχύουν αυτά που φανταζόμαστε… Και να κλείσει ένας κύκλος 35 ετών.

Γιώργος Πιτταράς: Και να ανοίξει ένας άλλος…

Exit mobile version