Γερονικολού – Πολυδερόπουλος μαζί στην ΤV – Όλες οι λεπτομέρειες

Οι ηθοποιοί Κατερίνα Γερονικολού και  Νίκος Πολυδερόπουλος έρχονται καθημερινά στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Open.

Νάντια Ρηγάτου

Ανάμεσα σε Κύπρο και Αθήνα μοιράζουν τον χρόνο τους αυτή την περίοδο οι πρωταγωνιστές της νέας αισθηματικής σειράς του Open “Σαν ψέμα” που θα βγει τον Απρίλιο στον τηλεοπτικό αέρα.

Με την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Πολυδερόπουλο να υποδύονται τους βασικούς ήρωες της σειράς αλλά και ένα δυνατό καστ, το Open φιλοδοξεί να κερδίσει τους τηλεθεατές και να χτίσει μαζί τους ένα καθημερινό ραντεβού.

Δείτε το teaser

 

Λίγα λόγια την υπόθεση:

O Πέτρος (Νίκος Πολυδερόπουλος) είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του Αλίκη αφού η γυναίκα του, τους εγκατέλειψε. Για να μην στεναχωρήσει τη μικρή της λέει ένα «γλυκό» ψέμα: ότι η μητέρα της δουλεύει στην Αφρική και πως της στέλνει καρτ ποστάλ και γράμματα, τα οποία όμως γράφει ο ίδιος, ενώ τα υπογράφει ως η μητέρα της. Ο Πέτρος έχει καταφέρει να κάνει την κόρη του να  πιστέψει το ψέμα του μέχρι τα έκτα γενέθλιά της, που η μικρή περιμένει οπωσδήποτε τη μητέρα της από την Αφρική. Εντελώς συμπωματικά την ίδια περίοδο ψάχνοντας έναν χώρο για το γύρισμα ενός διαφημιστικού, ο Πέτρος γνωρίζεται με τη Ζωή (Κατερίνα Γερονικολού), μια νέα, όμορφη γυναίκα της οποίας η οικογένεια έχει ένα ιδιαίτερο καφενείο στην πόλη. Η Ζωή παρεξηγεί τις προθέσεις του Πέτρου θεωρώντας τον επίδοξο αγοραστή του οικογενειακού καφενείου τους. Όταν όμως καταλαβαίνει το λάθος της, ετοιμάζει μια τούρτα και πηγαίνει στο σπίτι του, για να του ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη τη μέρα όμως είναι τα γενέθλια της μικρής, η οποία μόλις την αντικρύζει θεωρεί πως είναι η μητέρα της. Και από εκεί ξεκινάνε όλα!

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βροντή, Παναγιώτης Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου

 Σκηνοθεσία – Επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης

Σενάριο Νίκος Παπαδόπουλος: Γλυκερία Κακούρη και Νικόλας Στραβοπόδης

Παραγωγή: Red Smile

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ