Εύα Αντωνοπούλου: Η συγκίνηση στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΪ και η αγκαλιά με την Χριστίνα Σούζη

Συγκίνηση επικράτησε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, καθώς η Εύα Αντωνοπούλου ολοκλήρωσε και επίσημα την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό, έπειτα από 15 χρόνια.

Στην αποφώνηση του τελευταίου δελτίου ειδήσεων, η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος θέλησε να πει το δικό της «αντίο», ευχαριστώντας τους συνεργάτες της, την διοίκηση του σταθμού, αλλά και τους τηλεθεατές. Νωρίτερα, η Χριστίνα Σούζη είπε «αντίο» στην Εύα Αντωνοπούλου με μία αγκαλιά.

Συγκεκριμένα, η Εύα Αντωνοπούλου ανέφερε, εμφανώς συγκινημένη, στο τέλος του δελτίου ειδήσεων: «Σε αυτό το σημείο κυρίες και κύριοι, θέλω να πω κάτι προσωπικό. Μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που μας έδειξαν εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Σε όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του σταθμού, στον ιδιοκτήτη τον Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στα εύκολα και στα δύσκολα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύνουσα του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαυτάκη για την άψογη συνεργασία από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία. Ευχαριστώ και για τις ευκαιρίες και για όλη αυτή τη δημιουργική συνεργασία. Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους τους συνεργάτες, δημοσιογράφους, τεχνικούς, στο κοντρόλ, στους πολύ κοντινούς συνεργάτες για το τελευταίο αυτό αντίο. Δεν είναι αντίο.

Θέλω πριν αποχαιρετήσω να πω πολύ καλή επιτυχία στη διάδοχη κατάσταση, σε όλη την ομάδα που θα μείνει πίσω και στη Λένα Φλυτζάνη, που αναλαμβάνει το δελτίο από Δευτέρα ως Παρασκευή. Καλή επιτυχία και εμείς δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν. Να είστε όλοι καλά, καλή συνέχεια, μένετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ».

Η αγκαλιά με την Χριστίνα Σούζη

Νωρίτερα, η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη αποχαιρέτησε την Εύα Αντωνοπούλου με μία ζεστή αγκαλιά στον τηλεοπτικό αέρα.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή την συνεργασία, όλων αυτών των χρόνων. Φαντάζομαι θα ξανασυναντηθούμε κάπου. Εις το επανιδείν» είπε η μετεωρολόγος και ρώτησε την παρουσιάστρια: «Μπορώ να σου κάνω μία αγκαλιά;».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ