Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Ως νικήτρια της Eurovision βλέπει τη Φινλανδία ο Κώστας Μπίγαλης, δηλώνοντας ότι «Είχα μια ενόραση ξαφνικά… είδα στο όνειρό μου ότι θα βγει πρώτη η Φινλανδία».
- Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως δεν έχει ακούσει το τραγούδι της Φινλανδίας, αλλά η ενόρασή του τον οδήγησε στην πρόβλεψη.
- Ο Κώστας Μπίγαλης ξεκαθάρισε ότι «Εγώ δεν θα πήγαινα στην Eurovision», αλλά εύχεται «την καλύτερη δυνατή επιτυχία για την Ελλάδα».
Ως νικήτρια της Eurovision βλέπει τη Φινλανδία ο Κώστας Μπίγαλης.
Σε δηλώσεις του ο τραγουδιστής «Είχα μια ενόραση ξαφνικά. Ξύπνησα μια μέρα και είδα στο όνειρό μου ότι θα βγει πρώτη η Φινλανδία. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε, δεν ξέρω αν θα επαληθευτεί. Δεν έχω ακούσει το τραγούδι».
«Εγώ δεν θα πήγαινα στην Eurovision, παρόλα αυτά εύχομαι καλή επιτυχία στο παιδί αυτό που θα πάει. Δεν έχω ακούσει το κομμάτι, επειδή ξέρω τη δοκιμασία της Eurovision, θα βρεθεί σε μια τεράστια πίστα με εκατομμύρια κόσμο να τον βλέπει, του εύχομαι την καλύτερη δυνατή επιτυχία για την Ελλάδα» σημείωσε.
Δείτε το βίντεο:
