Έρωτας φυγάς: Σήμερα οι ανακοινώσεις στους συντελεστές – 15/1 η επικρατέστερη ημερομηνία προβολής στον αέρα του ANT1- Αποκλειστικό

Το πρόωρο τέλος από το Open που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social από τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς έκρυβε μια τεράστια έκπληξη για πρωταγωνιστές και τηλεθεατές! Ο «’Ερωτας φυγάς» από σήμερα δεν προβάλλεται στο Open.

Γράφει η Νάντια Ρηγάτου

H σειρά θα σταματούσε κανονικά την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου λόγω εορτών και θα επέστρεφε στο πρόγραμμα του  Open για να ολοκληρώσει τα 110 επεισόδια αφού το κανάλι αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στην παραγωγή. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για το διαμαντάκι «Έρωτας φυγάς».

Αλλά αυτός που εκτιμά αυτό το… διαμάντι της μυθοπλασίας βρέθηκε και είναι ο ΑΝΤ1. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές ενημερώθηκαν την Παρασκευή και στο σημερινό γύρισμα της σειράς όλοι οι πρωταγωνιστές και συντελεστές θα ενημερωθούν επίσημα για την ακριβή μεταφορά στην νέα τηλεοπτική στέγη.

Η επικρατέστερη ημερομηνία να δούμε τη σειρά στον ΑΝτ1 είναι η Δευτέρα 15 Ιανουαρίου σε καθημερινή βάση. Με τα νέα δεδομένα, οι ιστορίες του σεναρίου θα πρέπει να εξεταστούν ξανά αφού η σειρά θα συνεχίσει την πλοκή της.

Στα επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί αλλά δεν έχουν προβληθεί ο Μάρκος που τον υποδύεται ο Σταύρος Σβήγκος πεθαίνει. Μετά τη σημερινή μέρα όμως όλα τα ενδεχόμενα για τις ιστορίες των ηρώων θα πρέπει να εξεταστούν εκ νέου με σημείο αναφοράς πάντα το τούρκικο σίριαλ «Κάποτε στην Τσουκούροβα».

Ο «Έρωτας φυγάς» είναι η απόλυτη ευχάριστη ανατροπή της χρονιάς!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ