Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα διστάζει να πει την αλήθεια για τον πυροβολισμό

Ο «Έρωτας Φυγάς», απόψε έρχεται με ραγδαίες εξελίξεις σε ένα διπλό επεισόδιο.

Ενώ ο Μάρκος ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την Αλεξάνδρα, εκείνη διακομίζεται στο νοσοκομείο εσπευσμένα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Ταυτόχρονα η Νότα παλεύει να ηρεμήσει την Ευγενία ώστε να μην χάσει την ψυχραιμία της και προδοθεί, αλλά η μετέωρη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αλεξάνδρα, δεν βοηθά την Ευγενία να ησυχάσει.

Παράλληλα, η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη με μια συνταρακτική αποκάλυψη που την κάνει να αισθανθεί προδομένη από τον γιο της. Τελικά, κατορθώνει να βρει που βρίσκονται τα εγγόνια της και να φέρει επιτέλους πίσω στο Κιάρι τον Γιωργάκη και την Μυρσίνη. Η Αλεξάνδρα συνέρχεται και λέει στην Ευγενία πως θ’ αποκαλύψει σε όλους τι της έκανε… Εκείνη προσπαθεί να την πείσει πως έχει παραισθήσεις. Ο Ιάσονας εκφράζει στην Αλεξάνδρα την έντονη μετάνοια κι αγάπη του. Επιπλέον η Φωτεινή ανακαλύπτει το πλαστό διαζύγιο που έφτιαξε ο Κοντογιάννης κι ενημερώνει την Ελπίδα.

Η Ουρανία μιλάει στη Μαργέτα για την επαφή που όλα τα χρόνια είχε με τον Ιάσονα, κάνοντάς την έξαλλη. Η Αλεξάνδρα διστάζει να πει την αλήθεια για τον πυροβολισμό, μην ενοχοποιηθεί ο Μάρκος. Τέλος, ο Κοντογιάννης, βλέποντας πως ο Στρατής είναι πίσω απ’ το απειλητικό σημείωμα, αφήνει τη ζωή του στο έλεος ενός μπράβου…

Δείτε το τρέιλερ:

Περίληψη 17ου  επεισοδίου// 2 Οκτωβρίου στις 20:00

Ο Στρατής συλλαμβάνεται από τη χωροφυλακή για το φόνο του μπράβου των οικοπεδοφάγων. Ένας από τους κτηματίες στο Κιάρι, ενημερώνει τον Στέφανο ότι θα δώσει άλλοθι στον Στρατή μιας και άθελα του, τους γλίτωσε από αυτόν. Η Αλεξάνδρα συνέρχεται και ο Μάρκος είναι στο πλευρό της. Μαθαίνει όμως κάτι και ταράζεται. Η Ελπίδα, ζητά από τον Μάρκο να την αφήσει να μείνει στο αρχοντικό του και σε αντάλλαγμα, ό,τι μαθαίνει θα του το λέει. Ο Κοντογιάννης, ενημερώνεται από τον διοικητή Αθανασόπουλο ότι ο Στρατής είναι ακόμα ζωντανός. Η Φωτεινή που το ακούει, τρέχει να προειδοποιήσει τη Μαργέτα ότι κινδυνεύουν όλοι τους, καθώς οι οικοπεδοφάγοι έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και στη χωροφυλακή.

Έρωτας Φυγάς

Περίληψη 18ου επεισοδίου// 3 Οκτωβρίου στις 20:00

Ο Στρατής από κατηγορούμενος για τον φόνο του μπράβου αναδεικνύεται σε ήρωα της περιοχής, ενώ η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στον Μάρκο ένα μυστικό που για χρόνια κρατούσε επτασφράγιστο και εκείνος αποφασίζει οι υπαίτιοι να πληρώσουν με κάθε κόστος… Η Ελπίδα απέναντι από το Αρχοντικό γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας σκηνής που ανατρέπει τα δεδομένα…

Περίληψη 19ου επεισοδίου// 4 Οκτωβρίου στις 20:00

Όσο ο Στρατής αγωνιά για την ζωή του μες την φυλακή, οι αποφάσεις που θα παρθούν για εκείνον, θα ανατρέψουν την κατάσταση. Παράλληλα, ο Μάρκος μετά από μια κουβέντα με την Ρηνιώ, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει την ιστορία με τον Γιωργάκη και θα αντιμετωπίσει την Αλεξάνδρα διαφορετικά. Την ώρα που η κόντρα ανάμεσα στον Ιάσονα και την Μαργέτα ολοένα και φουντώνει, η Εισαγγελέας καλεί τους παράγοντες της περιοχής σε μια συζήτηση  που θα ωφελήσει τον τόπο και θα προφυλάξει τους κατοίκους από την δριμεία επέλαση των οικοπεδοφάγων..

Έρωτας Φυγάς

Περίληψη 20ου επεισοδίου// 5 Οκτωβρίου στις 20:00

Η Αλεξάνδρα παίρνει εξιτήριο κι επιστρέφει με τον Ιάσονα σπίτι τους. Η Μαργέτα συνεχίζει θερμά τον προεκλογικό της αγώνα. Επίσης, ο Κοντογιάννης παραμένει εξαφανισμένος. Οι οικοπεδοφάγοι συζητάνε ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο Παράσχος και αντίστοιχες σκέψεις κάνουν και οι κομματάρχες για τη Μαργέτα… Ο Φάνης, ο ανιψιός του Παράσχου, εμφανίζεται ενώπιόν του, όμως εκείνος δείχνει καχύποπτος. Ο Μάρκος, ακολουθώντας τη συμβουλή της Αλεξάνδρας, λέει τελικά ψέματα στην Ευγενία, πως δεν πιστεύει ότι εκείνη την πυροβόλησε. Ο Ιάσονας παρουσιάζει δημόσια την Ουρανία, ως δικό του άνθρωπο, εξοργίζοντας τη Μαργέτα…

Έρωτας Φυγάς

Περίληψη 21ου επεισοδίου// 6 Οκτωβρίου στις 20:00

Ο Ιάσονας και η Μαργέτα έχουν έναν δημόσιο, έντονο τσακωμό και η ίδια του δίνει τις ευχές της ώστε να θεωρεί την Ουρανία ως νέα του μητέρα του από εδώ και πέρα. Τα στόματα στην περιοχή σιγά-σιγά ανοίγουν και το παρέλθουν της Ουρανίας έρχεται στο φως. Ο Φάνης, συστήνεται στην οικογένεια του Παράσχου και καλοβλέπει την Ευγενία. Η Νότα καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και πως η άφιξη του θα τους δημιουργήσει προβλήματα. Όσο η Αρετή και ο Μελέτης έρχονται πιο κοντά, ο Ιάσονας προτείνει στη Φωτεινή, που σκέφτεται να φύγει τώρα που ο Κοντογιάννης αγνοείται, να του πουλήσει το σπίτι της για να μετακομίσει εκεί με την Αλεξάνδρα, τα παιδιά και την Ουρανία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ