Ένταση στο αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ»

Ένταση προκλήθηκε σήμερα (8/1) στην «Super Κατερίνα» έπειτα από βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή με τον Σταμάτη Γαρδέλη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους τόνους να ανεβαίνουν πολύ γρήγορα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κάμερα της εκπομπής και η ρεπόρτερ Ελισάβετ Οικονόμου συνάντησαν τον ηθοποιό λίγο καιρό αφού ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Ο ηθοποιός αρκέστηκε στο να ευχηθεί «Καλή χρονιά» και δεν θέλησε να κάνει κάποια παραπάνω δήλωση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το τέλος του βίντεο ανέφερε πως δεν πρόκειται για ρεπορτάζ, κάτι που οδήγησε σε ένταση με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα. Ευγενικά δεν είπε τίποτα και ακούω τον Γρηγόρη να λέει μπράβο. Νόμιζα ότι είπες μπράβο για τις δηλώσεις, γι’ αυτό σε ρώτησα. Παιδιά δεν την αφήνουμε αυτή την ιστορία; Μια χαρά το έκανε η Ελισάβετ αλλά δεν είναι ρεπορτάζ αυτό.

Ρεπορτάζ είναι να βρίσκεις κάποιον, να σου μιλάει και να βγαίνει μία είδηση. Αν αυτή η είδηση μάλιστα είναι πολύ ισχυρή να μπορείς να την τεκμηριώνεις αν υπάρχει αντίθετη άποψη και όλο αυτό λέγεται ρεπορτάζ. Για μένα αυτό είναι ένα στιγμιότυπο με έναν άνθρωπο που μας ενδιαφέρει», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ξέσπασε λέγοντας: «Παιδιά με συγχωρείται πάρα πολύ γιατί έχουμε μπερδευτεί λίγο. Έχουμε όλοι γνώμη για τις δουλειές των άλλων! Μπορούμε να μιλήσουμε εμείς που είμαστε δημοσιογράφοι και είμαστε και ρεπόρτερ;

Εγώ λοιπόν που έχω κάνει ρεπορτάζ, θα σου πω ότι ρεπορτάζ, αυτό που μαθαίνουμε στις σχολές δημοσιογραφίας, είναι η επιτόπια έρευνα για να μάθουμε κάτι και να το μεταδώσουμε».

«Όχι, έτσι που μου το λες. Ξεχνάτε την ηλικία μου και δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ, όταν έχω δουλέψει με τους μεγαλύτερους ρεπόρτερ που έριχναν κυβερνήσεις. Άμα μου λέτε ότι το «Χρόνια πολλά» είναι ρεπορτάζ ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ