Πωλίνα Γκιωνάκη κατά Ανδρέα Μικρούτσικου: «Ήταν πρόστυχο αυτό που είπε – Γιατί δεν έβγαλε την εμπάθειά του στον πατέρα μου;»

Την Πωλίνα Γκιωνάκη, κόρη του ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε και για την ένταση που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην «Super Κατερίνα» την Παρασκευή (5/1).

«Η έντασή προκλήθηκε γιατί πριν από αρκετές ημέρες, πριν πάω καλεσμένη στην εκπομπή, είχε κάνει ένα πάρα πολύ άσχημο σχόλιο για τον πατέρα μου. Εγώ αυτό που έκανε ο κύριος Μικρούτσικος το θεωρώ βία, λεκτική και ψυχολογική σε μια ολόκληρη οικογένεια, για κάτι που έκανε ο πατέρας μου, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Ο κύριος Μικρούτσικος μεσουρανούσε στην τηλεόραση την εποχή που ο πατέρας μου ήταν στη ζωή. Γιατί δεν έβγαλε την εμπάθειά του στον ίδιο τον πατέρα μου και τη βγάζει σε μένα;», ανέφερε αρχικά η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός είπε: «Γιατί δεν φώναξε ποτέ σε μία από τις τόσες εκπομπές που έκανε τον Γιάννη Γκιωνάκη και να του κάνει ερωτήσεις σκληρές και να του μιλήσει όπως τόλμησε να μιλήσει σε εμένα; Γιατί; Επειδή είμαι γυναίκα; Επειδή δεν έχω τη δύναμη που είχε ο πατέρας μου;

Ήταν πρόστυχο αυτό που είπε. Δεν είπε όνομα. Είπε «Τη μάνα ενός παιδιού», ότι ο πατέρας μου… Δεν είναι σωστή η λέξη, την ερωμένη του έπρεπε να πει. Διότι ήταν ερωμένη του, ήταν μια γυναίκα που είχε σχέση με έναν άντρα παντρεμένο με δύο παιδιά, η οποία είναι στη ζωή και μπορεί να την καλέσει στην εκπομπή του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ