Οδυσσέας Σταμούλης: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου του – «Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» μίλησε ο Οδυσσέας Σταμούλης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον θάνατο του παιδιού του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μετά την απώλεια του παιδιού του συνειδητοποίησε ότι «ότι όλοι οι δρόμοι των ανθρώπων είναι μοναχικοί». Υπενθυμίζεται ότι ο 11 ετών γιος του πέθανε από πνιγμό, τον περασμένο Αύγουστο στους Φούρνους Ικαρίας.

«Το 2023 ήταν για εμένα μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, γι’ αυτό ας την αφήσουμε να πάει από εκεί που ήρθε. Μετά την απώλεια του γιου μου, συνειδητοποίησα ότι όλοι οι δρόμοι των ανθρώπων είναι μοναχικοί τελικά. Δεν υπάρχουν λόγια κι εγώ αυτή την στιγμή δεν έχω λόγια. Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου», ανέφερε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Επίσης εξήγησε ότι: «Έκανα κάποιες αναρτήσεις, γιατί είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω άλλο, αν τα βάλεις όλα μαζί. Στην πραγματικότητα δεν έκανα καμία ανάρτηση, είπα σε άλλους ανθρώπους να γράψουν κάποια πράγματα εκ μέρους μου».

«Δεν μπορούσα να μην κάνω μια δίμηνη παύση, γιατί ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι ούτε εργασιοθεραπεία, ούτε ψυχοθεραπεία, ούτε τίποτα. Πρέπει οι ισορροπημένοι άνθρωποι, σε ισορροπημένη φάση να δουλεύουν.

Δυστυχώς, πολύς κόσμος έχει παρεξηγήσει τη δουλειά του ηθοποιού, νομίζει ότι θα θεραπεύσει κάτι, προσπαθώντας να κάνει τον ηθοποιό. Οφείλεις να είσαι επαγγελματίας και ό,τι κι αν κουβαλάς μέσα σου, πάνω στη σκηνή, εκείνη την ώρα ξεχνιέται. Ο ηθοποιός την ώρα που παίζει δεν είναι άνθρωπος, είναι ηθοποιός», είπε.

Μιλώντας για την τηλεόραση, σημείωσε: «Η τηλεόραση δεν μου λείπει. Συνειδητοποίησα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν μου άρεσε ποτέ η δημοσιότητα. Ήθελα να μπορούσα να παίζω στο θέατρο και να με χειροκροτάνε, αλλά βγαίνοντας στον έξω κόσμο να μη με ξέρει κανείς. Έχω ακούσει για μένα τερατώδη ψέματα, αλλά δεν μπορείς να αντιδράσεις, όσο αντιδράς γίνεται χειρότερο».

«Πλέον δεν κάνω κανένα σχέδιο για το μέλλον. Δεν έχω κανένα πρόγραμμα. Να είσαι έτοιμος και να τα περιμένεις όλα», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ