Λάκης Γαβαλάς για Νίκο Βέρτη: «Έχω γνωρίσει τη σύντροφο του, είναι αγαπημένο ζευγάρι»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση του Νίκου Βέρτη, που έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες, αλλά και στο «My Style Rocks».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Έχω γνωρίσει τη σύντροφο του Νίκου Βέρτη, είναι ένα χαριτωμένο κορίτσι. Είναι πολύ αγαπημένοι».

Αναφορικά με το «My Style Rocks», ο γνωστός σχεδιαστής εξήγησε ότι: «Έχω ακούσει ότι θα γίνουν ανακατατάξεις στο «My Style Rocks». Έχω δεχθεί πρόταση για την κριτική επιτροπή και είναι ανοιχτή ακόμα η απάντηση».

Σχετικά με την σχέση του Νίκου Βέρτη, η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είχε αποκαλύψει την περασμένη Πέμπτη (4/1) ότι η γυναίκα με την οποία είναι μαζί ο τραγουδιστής ονομάζεται Εμμανουέλα Κουκλινού. Οι δυο τους, σύμφωνα με την εκπομπή, βρίσκονται σε σχέση επτά χρόνια, ενώ από το 2020 συγκατοικούν στο σπίτι του Νίκου Βέρτη στην Αθήνα.

«Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017. Μέχρι το 2020 το ζευγάρι μοίραζε την απόσταση ανάμεσα σε Κρήτη και Αθήνα, ταξίδευαν πολύ για να βλέπουν ο ένας τον άλλο. Από το 2020 και μετά όμως, την περίοδο του κορωνοϊού, μένουν μαζί στο σπίτι του Νίκου Βέρτη, εδώ στην Αθήνα», είχε πει στην εκπομπή η Φωτεινή Πετρογιάννη

Παρ’ ότι συγκατοικούν, με βάση τον Γιώργο Λιάγκα δεν υπάρχει η προοπτική γάμου, τουλάχιστον άμεσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ