Έλον Μασκ: «Εκθρόνισε» τον Μπάρακ Ομπάμα στην κατάταξη των χρηστών με τους περισσότερους ακολούθους στο Twitter

Τον λογαριασμό με τους περισσότερους ακολούθους στο Twitter έχει πλέον το «αφεντικό» της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης , Έλον Μασκ, εκθρονίζοντας τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα από την κορυφή.

Έλον Μασκ: Υπάλληλος ρώτησε μέσω… Twitter αν έχει απολυθεί

Τον λογαριασμό του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία ακολουθούν σήμερα 133,08 εκατομμύρια χρήστες του Twitter, έναντι 133,04 εκατομμυρίων που ακολουθούν τον πρώην ένοικο του Λευκού Οίκου.

Μέσα σε λίγους μήνες από την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εξαγορά του Twitter, ο Έλον Μασκ απέκτησε περισσότερους από 50 εκατομμύρια νέους ακολούθους.

Ο Έλον Μασκ απολύει το 10% των εργαζομένων στο Twitter

Τον Φεβρουάριο ο ιστότοπος Platformer ανέφερε ότι ο Μασκ είχε πιέσει τους προγραμματιστές του Twitter να προωθήσουν τη διάδοση των μηνυμάτων του στην πλατφόρμα. Όπως ήταν φυσικό, η επιθυμία του έγινε πράξη, αφού χάρη σε τροποποιήσεις φίλτρων οι αναρτήσεις του Έλον Μασκ διαδόθηκαν ευρέως, ανέφερε το δημοσίευμα.

Ο Ίλον Μασκ και ο Μπαράκ Ομπάμα απέχουν πολύ από τους «διώκτες» τους, τον τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ (113 εκατ. ακόλουθοι) και τις τραγουδίστριες Κέιτι Πέρι και Ριάνα με περίπου 108 εκατ. ακολούθους έκαστη, σύμφωνα με στοιχεία του εξειδικευμένου ιστότοπου Social Blade.

Το Twitter ανακοίνωσε ότι η μπλε πιστοποίηση θα αφαιρεθεί την 1η Απριλίου από τους χρήστες που δεν έχουν εγγραφεί στη νέα συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue.

Σε εσωτερικό σημείωμα προς τους υπαλλήλους της πλατφόρμας, ο Έλον Μασκ ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η εκτιμώμενη αξία του Twitter ανέρχεται σε 20 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή σχεδόν τα μισά από όσα πλήρωσε τον Οκτώβριο (44 εκατ. δολάρια) για να αποκτήσει τον έλεγχό της.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ