Έλον Μασκ: Υπάλληλος ρώτησε μέσω… Twitter αν έχει απολυθεί

Ένας υπάλληλος του Twitter ρώτησε τον Έλον Μασκ μέσω… της πλατφόρμας αν έχει απολυθεί.

Ο λόγος για τον Halli Thorleifsson, ο οποίος σύμφωνα με όσα δήλωσε στο BBC, εννέα ημέρες μετά το πάγωμα των λογαριασμών του Twitter δεν γνώριζε αν είχε απολυθεί ή όχι. Έτσι πήρε την απόφαση να απευθυνθεί στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας μέσω… Twitter. «Ο επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού σας δεν είναι σε θέση να μου πει αν εργάζομαι ή όχι».

«Ίσως αν αρκετοί άνθρωποι κάνουν retweet να μου απαντήσετε εδώ», έγραψε ο κ. Thorleifsson.

Ο Έλον Μασκ απάντησε ρωτώντας: «Τι δουλειά κάνατε;». Έπειτα από μία σειρά ερωτήσεων και απαντήσεων με τον Μασκ, που έμοιαζαν με ζωντανή συνέντευξη, ο κ. Thorleifsson είπε ότι έλαβε ένα email που επιβεβαίωνε ότι είχε απολυθεί.

Ο κ. Thorleifsson, 45 ετών, ήταν ανώτερος διευθυντής στο σχεδιασμό προϊόντων για το Twitter. Είπε στο BBC ότι η ασάφεια γύρω από τη δουλειά του ήταν «περίεργη» και «εξαιρετικά αγχωτική».

«Άνοιξα τον υπολογιστή μου το πρωί της Κυριακής πριν από εννέα ημέρες και είδα ότι η οθόνη ήταν γκρίζα και κλειδωμένη, υποδεικνύοντας ότι είχα κλειδωθεί από τους λογαριασμούς μου στο Twitter», είπε.

«Αφού πέρασαν μερικές ημέρες άρχισα να απευθύνομαι σε ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του Έλον και του επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, για να ρωτήσω για την κατάστασή μου. Ο επικεφαλής του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού μου έστειλε από τότε δύο φορές email και δεν ήταν σε θέση να απαντήσει αν είμαι ή όχι υπάλληλος του Twitter».

Απογοητευμένος, από την κατάσταση πήρε την απόφαση να μιλήσει στο μεγάλο αφεντικό, δηλαδή τον Έλον Μασκ.

Ο διάλογος ανάμεσα στον ίδιο και τον Έλον Μασκ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ