Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στην πεθερά της

Στην πεθερά της αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στη διάρκεια της εκπομπής της. Μάλιστα, φαίνεται πως η παρουσιάστρια έχει πολύ καλή σχέση με τη μητέρα του Ματέο Παντζόπουλο καθώς αναφέρθηκε σε εκείνη με πολύ γλυκό τρόπο.

Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να προσφωνήσει μία συνεργάτιδά της και τη ρώτησε “Λίλη ή Λιλή;”. “Εγώ το αγαπώ το Λιλή, είναι το όνομα της πεθερούλας μου και είναι η πιο γλυκιά του κόσμου, οπότε το λέω με πολύ χαρά” είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε τη γλυκιά αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στην πεθερά της

Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έπειτα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση. Εμφανίστηκε ντυμένη στα “κόκκινα”, ανανεωμένη και με μια πολύ δυνατή ομάδα, ενώ από την πρώτη της εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Όσο για την τηλεθέαση της πολυσυζητημένης επιστροφής, αυτή διαμορφώθηκε ως εξής:

Η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε μέσο όρο 20,3% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι και 25,3%. Στο δυναμικό κοινό πήγε ακόμα καλύτερα με μέσο όρο 23,5%, ενώ σε τέταρτο ανέβηκε μέχρι και στο 31%.

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη στην αρχή της πρεμιέρας

“Θέλω να σας κάνω μία αγκαλιά σφιχτή, με τη φωνή της κουμπάρας μου από κάτω, γιατί όλες αυτές τις έντονες στιγμές της επαγγελματικής μου ζωής, τις έχω συνδυάσει μαζί της” είπε η Ελένη Μενεγάκη.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε και πάλι μαζί. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω ξανά στη ζωή μου” τόνισε η Ελένη Μενεγάκη, κοιτώντας τους τηλεθεατές στα ματιά ενώ δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο MEGA.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.