Ελένη Μενεγάκη: Με ποιον γνωστό παρουσιαστή συναντήθηκε το καλοκαίρι – ΒΙΝΤΕΟ

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έσπευσαν να συγχαρούν την αγαπημένη παρουσιάστρια για την επιστροφή της στην τηλεόραση ήταν και ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Σύμφωνα με το περιοδικό «You» ο Γιάννης Λάτσιος συνάντησε την παρουσιάστρια κοντά στο νέο της σπίτι, την ώρα που επέστρεφε τη μικρή τους κόρη από το σχολείο. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιάννης Λάτσιος έδωσε στην Ελένη Μενεγάκη μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα.

Μενεγάκη

Μενεγάκη

Η άγνωστη συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα με την Ελένη Μενεγάκη

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το “Πρωινό” αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι συναντήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη στο Μεγανήσι.

«Το καλοκαίρι συναντήθηκα με τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και κάτσαμε πολλή ώρα μαζί. Ήταν μαζί με τον άντρα της, τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, τα κορίτσια της» αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής.

«Έχουν άριστη σχέση με τον Λάτσιο. Όταν τελείωσε το κρασί που ήπιαμε με τη Μενεγάκη, με πήρε ο Λάτσιος και μου είπε: “Βρεθήκατε με την πρώην σύζυγό μου και τα είπατε;. Έχουν καθημερινή επικοινωνία, επειδή έχουν και παιδιά. Εκτός από τα παιδιά, έχουν και μία άριστη σχέση, μιλούν για τα επαγγελματικά τους. Δε νομίζω να της έφερε και λουλούδια», συμπλήρωσε ο  Γιώργος Λιάγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ