H Μενεγάκη έδωσε στον αέρα το τηλέφωνο της Μελέτη και έγινε… χαμός

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε σήμερα πρεμιέρα στο MEGA και ήταν εμφανώς συγκινημένη για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή της, όμως κατά λάθος είπε στον αέρα τον αριθμό στον οποίο απαντά η… Ελεονώρα Μελέτη.

“Να μείνετε μαζί μας και κρατήστε και το τηλέφωνό μας. Σημειώστε το μια φορά γιατί μπορεί να μην το πω σωστά την επόμενη” είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Λίγο αργότερα, όταν διαπιστώθηκε το λάθος, επανήλθε, λέγοντας: “Τώρα αυτό να το πιστέψω; Μου είπε στο αυτί μου η αρχισυντάκτρια ότι το τηλέφωνο που έδωσα, είναι μάλλον αυτό από το γραφείο της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. Τώρα να έχουμε κάνει τέτοιο πράγμα, δεν ξέρω… Πάντως αυτό μας έδωσε ένα δείγμα, γιατί μας πήρε και μας είπε ότι γίνεται ένας χαμός με το τηλέφωνο που δώσατε”

“Τηλέφωνο θα δώσω στους ανθρώπους ή θα παίρνουν στην Ελεονώρα και δεν θα κάνει εκπομπή αύριο η γυναίκα;” είπε ακόμη η παρουσιάστρια χαμογελώντας.

Δείτε το λάθος που έκανε η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Όσα έγιναν στην πρεμιέρα

Ντυμένη στα “κόκκινα” και με το τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου “Μια γλυκιά μελωδία” μπήκε στο πλατό, μην μπορώντας να κρύψει την χαρά της αλλά και τη συγκίνησή της.

“Θέλω να σας κάνω μία αγκαλιά σφιχτή, με τη φωνή της κουμπάρας μου από κάτω, γιατί όλες αυτές τις έντονες στιγμές της επαγγελματικής μου ζωής, τις έχω συνδυάσει μαζί της” είπε η Ελένη Μενεγάκη.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε και πάλι μαζί. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω ξανά στη ζωή μου” τόνισε η Ελένη Μενεγάκη, κοιτώντας τους τηλεθεατές στα ματιά ενώ δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο MEGA.

Δείτε το βίντεο με την πρεμιέρα – Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη φώναξε και υποδέχτηκε στο πλατό τους συνεργάτες της.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ