Εκτός «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας: «Είναι ένα μικρό θέμα υγείας»

Σύνοψη από το

  • Εκτός της σημερινής εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, με την έναρξη να γίνεται από τον Τάσο Τεργιάκη.
  • Ο Τάσος Τεργιάκης ενημέρωσε για την απουσία του κεντρικού παρουσιαστή, δηλώνοντας πως «είναι ένα μικρό θέμα υγείας».
  • Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε πως «σε λίγη ώρα θα μας τα πει ο ίδιος και θα μας εξηγήσει τι έχει συμβεί».
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Εκτός εκπομπής βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στη σημερινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», με την έναρξη να γίνεται από τον Τάσο Τεργιάκη.

Ο δημοσιογράφος έδωσε την πρώτη εικόνα σχετικά με την απουσία του κεντρικού παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργου Λιάγκα, λέγοντας: «Καλημέρα σήμερα, μεγάλη γιορτή, χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και τις Γιάννες και σε όποιον γιορτάζει. Πάμε να ξεκινήσουμε την εκπομπή. Να σας πω ότι δεν είναι εδώ ο Γιώργος. Έχει συμβεί κάτι, όχι πολύ σοβαρό, είναι ένα μικρό θέμα υγείας. Φαντάζομαι ότι σε λίγη ώρα θα μας τα πει ο ίδιος και θα μας εξηγήσει τι έχει συμβεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK