Αλέξανδρος Παπανδρέου: Δύσκολες ώρες για τον σεφ – “Λύγισε” στον αέρα

Ο σεφ της εκπομπής «Love It», Αλέξανδρος Παπανδρέου, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αφού έχασε τη θεία του από κορονοϊό, ενώ ο πατέρας του νοσηλεύεται με Covid-19 στο νοσοκομείο. Με το μήνυμά του θέλησε να παροτρύνει τους τηλεθεατές να εμβολιαστούν.

Τι είπε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου για τη θεία και τον πατέρα του

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο γνωστός μάγειρας πήρε τον λόγο, αποκαλύπτοντας στην Ιωάννα Μαλέσκου, ότι η ψυχολογική του κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί.

“Δεν είμαι καλύτερα σήμερα, αλλά υπάρχουν οι δύσκολες εβδομάδες και οι δύσκολες μέρες” είπε και εξομολογήθηκε: “Έχασα τη θεία μου και ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο με Covid-19.”

“Εγώ θα ευχηθώ όλα να πάνε καλά και θα πάνε καλά”, είπε η παρουσιάστρια στον σεφ για να τον στηρίξει στις δύσκολες ώρες που περνάει.

“Εμβολιαστείτε. Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους”, επισήμανε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, κάνοντας έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν.

“Και να σου πω και κάτι, και να μην κάναμε σήμερα την συνταγή, εμένα δεν με νοιάζει” του είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, προσπαθώντας να τον παρηγορήσει.

“Όχι, θα κάνουμε συνταγή, γιατί θα πρέπει να ξέρουμε ότι εκτός από το να εμβολιαζόμαστε, η ζωή συνεχίζεται και δεν αλλάζει κάτι. Δεν θα χάνουμε το χαμόγελό μας.”, απάντησε εκείνος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ