Ο Drake έσπασε τη σιωπή του για την τραγωδία στο Astroworld Festival

Ο Drake έσπασε τη σιωπή του και δήλωσε στα κοινωνικά δίκτυα ότι η καρδιά του είναι μαυρισμένη από την τραγωδία που έλαβε χώρα στο Astroworld Festival, που διοργάνωσε στο Houston του Texas, ο γνωστός ράπερ Travis Scott μαζί με την εταιρεία Live Nation.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου


Ο Drake που έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη ως γκεστ σταρ στο σόου του Travis Scott στις 5 Νοεμβρίου, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των 8 θεατών που έχασαν άδικα τη ζωή τους στο φεστιβάλ. Ας σημειωθεί ότι άλλα 25 άτομα εισήχθησαν στο νοσοκομείο και επιπλέον 300 έλαβαν ιατρική φροντίδα για μικρότερα τραύματα.

Όταν συνέβη το γεγονός, πολλοί ήταν οι θεατές που ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

“Πέρασα αυτές τις μέρες προσπαθώντας να βάλω σε τάξη τις σκέψεις στο μυαλό μου σχετικά με αυτό το τραγικό γεγονός. Δεν μου αρέσουν τα κοινωνικά δίκτυα για να εκφράσω ένα ευαίσθητο συναίσθημα όπως είναι η θλίψη, αλλά σε αυτή την θέση βρίσκομαι τώρα. Η καρδιά μου έχει μαυρίσει για τους συγγενείς και τους φίλους όσων έχασαν τη ζωή τους και για οποιονδήποτε υπέφερε. Θα συνεχίσω να προσεύχομαι για όλους και να είμαι στη διάθεσή τους με όποιον τρόπο μπορώ. Ας είναι ο Θεός μαζί τους” δήλωσε ο Drake.

Περισσότεροι από δώδεκα θαμώνες έχουν υποβάλει μηνύσεις εναντίον του Travis Scott και των διοργανωτών της εκδήλωσης. Την επομένη της συναυλίας ο Travis δήλωσε “συντετριμμένος για ότι είχε συμβεί την προηγούμενη βραδιά”.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Houston ανακοίνωσε ότι η υπόθεση είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ