Kylie Jenner: Προσπαθούσε επί ένα χρόνο για δεύτερο παιδί με τον Travis Scott

Για περίπου έναν χρόνο προσπαθούσε η Kylie Jenner με τον Travis Scott να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, προτού γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης της τηλεπερσόνας, την προηγούμενη εβδομάδα.

Η 24χρονη Jenner και ο 30χρονος Scott, προσπαθούσαν για πολλούς μήνες γι’ αυτήν τη δεύτερη εγκυμοσύνη θέλοντας να κάνουν δεύτερο παιδί που να είναι κοντά στην ηλικία της τρίχρονης κόρης τους Stormi, σύμφωνα με τo Us Weekly.

Kylie Jenner

“Η Kylie ήθελε πραγματικά τα αδέλφια της να είναι κοντά στην ηλικία της επειδή αισθάνεται ιδιαίτερα κοντά στην Kendall Jenner και θέλει το ίδιο και για τη Stormi” είπε πηγή, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι είναι κατενθουσιασμένο με τη δεύτερη εγκυμοσύνη.

Η Kylie Jenner θέλει μεγάλη οικογένεια

Η Kylie έχει μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία της να αποκτήσει μεγάλη οικογένεια, λέγοντας στους ακολούθους της στο Snapchat το 2018:” Αν θα κάνω κι άλλο παιδί; Θέλω κι άλλο παιδί, αλλά το πότε είναι η απάντηση. Σίγουρα δεν είμαι έτοιμη αυτήν τη στιγμή για δεύτερο και δεν ξέρω πότε θα είμαι. Αλλά ναι, όταν θα είμαι, θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας την είδηση”.

Jenner

Πάντως, η είδηση της εγκυμοσύνης δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την πλευρά των Kardashian/Jenner.

Η PageSix μετέδωσε την είδηση την περασμένη εβδομάδα, αλλά η ίδια η Kylie δεν έχει δημοσίως επιβεβαιώσει τα νέα, ενώ ο εκπρόσωπός της αρνήθηκε να σχολιάσει.

Kylie Jenner - Travis Scott - Stormi

Η Caitlyn Jenner ήταν εκείνη που ξεκίνησε το όργιο φημών που σε προεκλογική εκστρατεία για τη θέση του κυβερνήτη της Καλιφόρια είπε ότι έρχεται το 19ο εγγόνι της.

Μέχρι στιγμής η τηλεπερσόνα δεν ξέρει το φύλο του μωρού που περιμένει και δεν είναι γνωστό πότε περίπου θα γεννήσει.

Άλλες πηγές είπαν στο περιοδικό PEOPLE ότι ήδη της φαίνεται η εγκυμοσύνη και είναι κατενθουσιασμένη.

Jenner - Scott - Stormi

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ