Τάσος Ξιαρχό: Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα

Ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Super Katerina» και μίλησε με ειλικρίνεια για το περιστατικό στο εστιατόριο και όσα ακολούθησαν. Επιπλέον εξέφρασε τη λύπη του για την στάση που κράτησε η Κόνι Μεταξά με την οποία εκτός από συνεργάτες ήταν και πολύ καλοί φίλοι.

“Δεν θα γυρνούσα τον χρόνο πίσω. Καλώς μου συνέβη. Γιατί όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Αφού συνέβη και έκανα το λάθος, ίσως από το δικό μου λάθος μάθουν και άλλοι άνθρωποι. Ένας influencer δεν είναι μόνο για να πουλάει γκοφρέτες και αναψυκτικά. Είναι να δείχνει και τη ζωή του. Το ότι έκανα μία λάθος επιλογή είναι αυτή τη στιγμή ένα τεράστιο μάθημα” δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό.

Μιλώντας για το περιστατικό στο εστιατόριο με την Μέρι, ο ίδιος ανέφερε πως είχε προηγηθεί μία πολύ δύσκολη και πιεστική μέρα ενώ το αλκοόλ που είχε καταναλώσει τον είχε κάνει να χαλαρώσει.  Χαρακτήρισε τον εαυτό του αφελή ενώ σημείωσε πως η πρόθεσή του δεν ήταν να κάνει bullying αλλά να θίξει ένα στυλιστικό θέμα. “Είπα για ένα στυλιστικό θέμα απλά το είπα με πολύ κακό τρόπο, φανερώνοντας το πρόσωπο της κοπέλας” ανέφερε.

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε για το bullying που έχει υποστεί και ο ίδιος από την παιδική του ηλικία.

“Έχω υποστεί bullying όλων των ειδών. Από μικρός που ήμουν πολύ αδύνατος και με κορόιδευαν για τα κιλά μου, μετά επειδή είμαι ομοφυλόφιλος” ανέφερε.

Επιπλέον μίλησε για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε καταναλώνοντας χάπια ενώ ζήτησε και δημόσια συγγνώμη από την Δανάη Μπάρκα λέγοντας πως αυτά τα λόγια δεν ήταν δικά του.

 

O Τάσος Ξιαρχό μίλησε για όσα έγιναν στη συνάντηση με την Μέρι, την κοπέλα που χλεύασε.

Τάσος Ξιαρχό: Η ιδιαίτερη αναφορά στην Κόνι Μεταξά

Ο χορογράφος δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στη στάση που κράτησε η Κόνι Μεταξά.

“Όταν περνάς πολύ χρόνο με κάποιους ανθρώπους, δεν δουλεύεις μόνο, ζεις μαζί τους. Και όταν φτάνεις ένα βήμα πριν τον θάνατο -έφτασα εκεί- και όχι απλά να μην σου στέλνουν μήνυμα αν είσαι καλά, αλλά να σου γυρνούν την πλάτη και να σε κρίνουν ακόμα περισσότερο… Κάνεις κάποιο λάθος. Οι φίλοι είναι για να σου πουν ‘τι έκανες εκεί ρε’. Να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Να σου γυρνάνε την πλάτη τόσο έντονα ενώ τους έχεις δώσει την καρδιά σου; Για μένα είναι ξεκαθάρισμα” τόνισε.

“Εγώ θα πω για ένα άτομο το οποίο με πλήγωσε πάρα πολύ και θα το αφήσω εκεί. Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ποτέ. ότι και να έχω κάνει, το χειρότερα πράγμα. Να μου πει ‘φταις αλλά είσαι καλά;’. Ενώ ο κύριος Πανταζής είπε πάρα πολύ όμορφα πράγματα και σαν πατέρας κατανοεί κάποια πράγματα των παιδιών επειδή με ξέρει πολύ καλά. Κι επειδή με ξέρει και η Κόνι Μεταξά πολύ καλά, θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν το έκανα από κακία και μίσος, αλλά από αφέλεια γιατί είμαι και βλάκας μερικές φορές” σημείωσε.

Ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή μιλώντας για τον Τάσο Ξιαρχό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ