Τάσος Ξιαρχό: Η πρώτη ανάρτησή του μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Τάσος Ξιαρχό έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο.

Όπως γνωρίζουμε, πριν από λίγες μέρες ο χορευτής είχε προκαλέσει σάλο στα social media, εξαιτίας του βίντεο που είχε αναρτήσει στο Instagram στο οποίο χλεύαζε μια γυναίκα για τα κιλά και τα ρούχα της.

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, βγήκε από το νοσοκομείο και προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε ευχαριστεί τους ακόλουθούς του για το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν προς εκείνον και ζητεί λίγο χρόνο για να συλλογιστεί τα όσα έχουν συμβεί και να ηρεμήσει.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Είμαι καλύτερα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλά “γιατί” και αρκετά ερωτήματα στο μυαλό σας αλλά θα ήθελα προς το παρόν να πάρω αυτό τον χρόνο για να ηρεμήσω και να δουλέψω πάνω στον εαυτό μου. Μόνο τότε θα μπορέσω να μιλήσω με πιο καθαρό μυαλό για όσα συνέβησαν. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση», έγραψε.

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό

Νωρίτερα μάλιστα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον ALPHA και αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο διέγραψε πολλές αναρτήσεις του στο Instagram, υποστηρίζοντας ότι θέλει να κάνει μια νέα αρχή.

“Θεώρησα ότι είναι μια πολύ ωραία αρχή, θέλησα να μηδενίσω το προφίλ μου, να έχω μόνο την τελευταία μου ανάρτηση, που είναι μία ωραία αγαπημένη φωτογραφία κι ένα ωραίο τραγούδι και επειδή είχα κάποια post με ανθρώπους που είπαν κάποια πράγματα για εμένα, ήταν αναμνήσεις που δεν ήθελα να έχω, είπα να τα σβήσω όλα και να ξεκινήσω από την αρχή”, ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ