Ράκος η Δήμητρα Αλεξανδράκη – “Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά”

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Το πρωί της Παρασκευής το μοντέλο εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εξηγώντας τις δύσκολες ώρες που βιώνει.

«Παρέλυσα από την δεξιά μου πλευρά, δεν μπορούσα να πατήσω πλέον το δεξί μου πόδι από τον πόνο που προερχόταν από το νεφρό μου. Ο πόνος αντανακλούσε μπροστά, σε όλη την δεξιά μου πλευρά και είχα ανεβάσει πυρετό μέχρι 39,6. Ρίγος που σπαρταρούσα, δεν μπορούσε να δώσει εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσω το χέρι μου» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Γι΄ αυτό δεν ήθελα να βγω σήμερα. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να με δει ο κόσμος. Δεν είμαι καλά σήμερα» πρόσθεσε ξεσπώντας σε κλάματα.

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε και ο γιατρός της. «Πρόκειται για μια λοίμωξη ουροποιητικού συστήματος από τις πλέον σοβαρές. Αυτές που αποκαλούμε πυελονεφρίτιδες και είναι συχνές σε νεαρές κυρίες και απειλούν, εάν δεν αντιμετωπιστούν σωστά, την υγεία του νεφρού. Άρα είναι σκόπιμο να κάνει την κατάλληλη αντιμετώπιση και να μην περιμένει να υποχωρήσει η λοίμωξη» τόνισε ο γιατρός της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Στο πλευρό της Δήμητρας Αλεξανδράκη ήταν μέρα – νύχτα ο σύντροφός της, ενώ το μοντέλο παίρνει σήμερα εξιτήριο και θα συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι της.

 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ευχήθηκε όλος ο κόσμος να έχει υγεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ