Τζένη Καζάκου: Φοβήθηκα τη σύγκριση με τη γιαγιά μου Τζένη Καρέζη

Για τη θρυλική γιαγιά της Τζένη Καρέζη μίλησε η Τζένη Καζάκου, κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη. Η Τζένη Καζάκου έχει ακολουθήσει τα βήματα των παππούδων της όπως και των γονιών της, και έχει γίνει ηθοποιός.

Μιλώντας για το όνομα που φέρει και για τη σύγκριση που αναπόφευκτα θα γινόταν τόσο με τη γιαγιά της Τζένη Καρέζη όσο και με τους γονείς της, η νεαρή ηθοποιός είπε: “Τη φοβήθηκα τη σύγκριση, γιατί αυτό το βίωνε και ο πατέρας μου. Κι ακόμη το βιώνει, ακόμη τον ρωτάνε πώς αισθάνεται γι’ αυτό. Από εκεί και πέρα το τι θα κάνω εγώ είναι δική μου ευθύνη. Μπορεί να υπάρχουν ελαφρυντικά λόγω ονόματος, αλλά μία, δύο  τρεις, αν εγώ δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στο επάγγελμα θα με διώξει το επάγγελμα από μόνο του γιατί δεν θα συμφέρω, ούτε σε παραγωγό ούτε σε σκηνοθέτη… Γιατί το επίπεδο της δουλειάς θα πέσει και δεν συμφέρει κανέναν αυτό! Δεν με βλέπουν καχύποπτα, ίσως έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εμένα” είπε αρχικά η Τζένη Καζάκου.

Στο ερώτημα σε ποια ταινία της γιαγιάς της θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει και να την κάνει remake είπε: “Δεν θα ήθελα. Σε καμία. Τις έχω δει όλες. Δεν θα ήθελα γιατί εγώ θέλω να φύγω λίγο από αυτό, θέλω να κάνω κάτι δικό μου και παίζοντας δεν θα μπορέσω να το κάνω. Όλες οι ταινίες της είναι αγαπημένες μου, γιατί σε κάθε ταινία της δίνει κάτι διαφορετικό” ενώ στο ερώτημα αν θα πρωταγωνιστούσε σε θεατρικό από ταινία της γιαγιάς της πάλι το απέκλεισε: “Όχι!”.

Η Τζένη Καζάκου συμμετέχει στη σειρά του Mega “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ