Τάσος Ξιαρχό: Τα πρώτα λόγια του μετά το εξιτήριο – Γιατί αποφάσισε να διαγράψει όλες τις αναρτήσεις του

Τον λόγο για τον οποίο διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του από τα social media εξήγησε ο Τάσος Ξιαρχό στις πρώτες δηλώσεις του μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο γνωστός χορογράφος που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν σε αναρτήσεις στο instagram χλεύασε μία κοπέλα για τα κιλά της, μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την κατάσταση της υγείας του αλλά και το ξεκαθάρισμα που κάνει στη ζωή του.

“Θεώρησα ότι είναι μια πολύ ωραία αρχή, θέλησα να μηδενίσω το προφίλ μου, να έχω μόνο την τελευταία μου ανάρτηση, που είναι μία ωραία αγαπημένη φωτογραφία κι ένα ωραίο τραγούδι και επειδή είχα κάποια post με ανθρώπους που είπαν κάποια πράγματα για εμένα, ήταν αναμνήσεις που δεν ήθελα να έχω, είπα να τα σβήσω όλα και να ξεκινήσω από την αρχή, έτσι για να μην μου θυμίζουν το παρελθόν. Δεν ήταν κάτι σημαντικό, ήταν της στιγμής” τόνισε ο Τάσος Ξιαρχό.

Όσο για το αν νιώθει ότι οι φίλοι του τον πρόδωσαν σημείωσε “δεν θα πω κάτι παραπάνω, απλώς ότι ήθελα να τα σβήσω για να νιώσω ανακουφισμένος… κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να μπορέσω κι εγώ να έχω το μυαλό μου καθαρό και να πορευτώ από αύριο και να ξεκινήσω πάλι να διορθώνω τα λάθη μου, να δω τι είναι σωστό και τι όχι”.

Για την κατάσταση της υγείας του είπε ότι είναι καλά πλέον στην υγεία του.

Λίγο πριν πάρει εξιτήριο, ο Τάος Ξιαρχό θέλησε να στείλει μήνυμα στην κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της. Ο χορογράφος, σε επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Πουλόπουλο από την εκπομπή Super Κατερίνα, ενημερώθηκε για όσα δήλωσε η Μαίρη, ότι δηλαδή αισθάνεται τύψεις για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία περιήλθε ο Τάσος Ξιαρχό.

“Θεωρώ κρίμα που αισθάνεται τύψεις η κοπέλα, δεν φταίει σε τίποτα. Αυτό που συνέβη με συγκίνησε και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί της για να λυθούν όλα και να τελειώσει αυτή η ιστορία” ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Τάσος Ξιαρχό μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ