Νίκος Κοκλώνης: Θα γίνει η πρόταση συμφιλίωσης σε Γαρμπή – Κοκκίνου;

Στο περσινό J2US ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να δούμε για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή την Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή. Έπειτα από αυτό, οι χρήστες των social media, έθεσαν το επόμενο challenge στον παρουσιαστή: Τη συμφιλίωση της Καίτης Γαρμπή με την Έλλη Κοκκίνου.

Όπως είναι γνωστό, η Έλλη Κοκκίνου είχε στο παρελθόν σχέση με τον Διονύση Σχοινά και μάλιστα οι φήμες ήθελαν την Καίτη Γαρμπή να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Ο Νίκος Κοκλώνης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” ανέφερε πως έχει ήδη κάνει μία πρώτη κρούση στον Διονύση Σχοινά.

“Ο Διονύσης όταν του το είπα μου είπε ‘συζήτα το με την Καίτη’ αλλά επειδή καμιά φορά κάνει πλάκα μπορεί να είναι και παγίδα… Να μου το είπε επίτηδες. Άρα μπορεί να πάω στην Καίτη και να μου έρθει καμιά κατσαρόλα στο κεφάλι”.

Υπενθυμίζεται πως όταν η Καίτη Γαρμπή είχε ρωτηθεί πρόσφατα γι’ αυτό το ενδεχόμενο, δεν είχε δείξει θετική.

“Αυτά που λέμε δεν είναι ωραία πράγματα” είχε απαντήσει η Καίτη Γαρμπή λέγοντας πως δεν συγκρίνονται τα μεγέθη.

“Η Δέσποινα και η Άννα είναι δύο τεράστιες τραγουδίστριες, δύο τεράστιες καλλιτέχνιδες δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια σύγκριση ανάμεσα σε εμένα και την Έλλη” πρόσθεσε.

“Αλλά είναι δυνατόν να λέμε τώρα τέτοια πράγματα; Δηλαδή να λέμε τέτοια πράγματα για το κορίτσι τώρα στα καλά καθούμενα; Γιατί μου λέτε να λέω τέτοια τώρα, γιατί;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ