Το ξέσπασμα της κοπέλας που χλεύασε ο Τάσος Ξιαρχό – “Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα”

Συγκλονίζει η Μαίρη που μέσα σε μία νύχτα βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο, όταν ο Τάσος Ξιαρχό τη χλεύασε για τα κιλά της σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Η κοπέλα της “διπλανής πόρτας” που έπεσε θύμα διαδικτυακού body shaming μιλάει στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” για τις τοξικές συμπεριφορές που κατά καιρούς έχει βιώσει ενώ συμβουλεύει τους γονείς πώς να συμπαραστέκονται στα παιδιά τους που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις.

“Πολλά βράδια έχω κλάψει γιατί με κορόιδεψαν για τα κιλά μου, για το στυλ μου, για τα μαλλιά μου αλλά κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν να αγαπάνε τον εαυτό τους και δεν έχουν ψάξει τον εαυτό τους. Στους γονείς θα έλεγα να μιλάνε στα παιδιά τους. να τα ακούνε πρώτα και να μην τα τρομάζουν, να μην νιώθουν ότι φταίνε τα παιδιά που δεν ταιριάζουν στα κριτήρια των άλλων. Να τα αφήνουν να εκφραστούν και να μην φοβούνται να μιλήσουν γιατί θα κριθούν. Στα παιδιά θα έλεγα ό,τι λέω και στον εαυτό μου αυτές τις μέρες που βιώνω όλο αυτό: Κοίταξε καλά στον καθρέφτη και αγάπα τον εαυτό σου όσο μπορείς. Μην κάνεις ό,τι σου ζητάνε, μην ευχαριστείς τους πάντες και προ πάντων μην φοβάσαι να μιλήσεις και να εκφράσεις τα αισθήματά σου”.

Τάσος Ξιαρχό: Η συγγνώμη από τη μαμά του

Η Μαίρη έκανε γνωστό ότι δεν δέχεται την πρώτη άτυχη συγγνώμη που εξέφρασε ο χορογράφος μετά τη διαδικτυακή κατακραυγή εναντίον του. Όπως επίσης και την έμμεση συγγνώμη που στη συνέχεια εξέφρασε δημόσια η μητέρα του.

“Οι μανούλες, όπως πάντα, προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα των παιδιών τους. Όχι δεν μου κάνει, ας απολογηθεί ο ίδιος για τα κλάματα που εγώ έριξα. Δεν φταίει η μαμά του αλλά ο ίδιος. Και δεν δέχομαι επίσης να έχει το κουράγιο να βγαίνει να μιλήσει στις κάμερες να μιλήσει και σ’ εμένα να μην έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα, ούτε εκείνος ούτε η κοπέλα που ήταν μαζί του και δεν έκανε τίποτα” λέει η Μαίρη εμφανώς πικραμένη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ