Εξιτήριο παίρνει ο Τάσος Ξιαρχό – Το μήνυμα στη γυναίκα που χλεύασε

Ο Τάσος Ξιαρχό συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή Super Κατερίνα, στον χορογράφο δεν χορηγήθηκε καμία αγωγή καθώς η ομάδα ψυχιάτρων έκρινε ότι είναι υγιής.

Μέσα από το νοσοκομείο, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να στείλει μήνυμα στην κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της. Ο χορογράφος, σε επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Πουλόπουλο από την εκπομπή Super Κατερίνα, ενημερώθηκε για όσα δήλωσε η Μαίρη, ότι δηλαδή αισθάνεται τύψεις για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία περιήλθε ο Τάσος Ξιαρχό.

“Θεωρώ κρίμα που αισθάνεται τύψεις η κοπέλα, δεν φταίει σε τίποτα. Αυτό που συνέβη με συγκίνησε και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί της για να λυθούν όλα και να τελειώσει αυτή η ιστορία” ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Τάσος Ξιαρχό μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Τάσος Ξιαρχό: Συγκινεί η γυναίκα που στοχοποιήθηκε – “Βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται ψυχολογικά…”

Τάσος Ξιαρχό: Συγκινεί η γυναίκα που στοχοποιήθηκε – “Βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται ψυχολογικά…”

Συγκλονισμένη με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες είναι η Μαίρη. Η γυναίκα που στοχοποίησε ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά της, μίλησε τηλεφωνικά χθες στην εκπομπή Super Κατερίνα.

“Επειδή όλο αυτό μου φέρνει στρες και δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου, έχω πάρει μερικές μέρες άδεια και μένω στο σπίτι λίγο να πάρω τον χρόνο μου, να ηρεμήσω, να συγκροτηθώ κι εγώ”, ανέφερε αρχικά η κοπέλα.
“Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει το θέμα εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι” πρόσθεσε η Μαίρη.

“Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο”, τονίζει η ίδια. “Να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται γι’ αυτό” υποστήριξε.

«Ειλικρινά θέλω να ακούσω μία συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να κάνει stories. Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας», τονίζει τέλος η Μαίρη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ