Χάιντι Κλουμ: Τρώει σχεδόν ολόγυμνη στο κρεβάτι και προκαλεί ταχυπαλμίες

Η Χάιντι Κλουμ ξέρει ακριβώς πώς να προκαλεί. Αρκετές είναι οι φορές που η Γερμανίδα καλλονή βγαίνει από τα ρούχα της και ποζάρει προκλητικά ανεβάζοντας τη θερμοκρασία των ακολούθων της κατακόρυφα.

Αυτήν τη φορά η Χάιντι Κλουμ ξάπλωσε στο κρεβάτι της φορώντας μόνο τον στηθόδεσμό της και καλύπτοντας τα γυμνά σημεία της με ένα πιάτο από το οποίο τρώει την πίτα φράουλας. Το μοντέλο ανέβασε την αποκαλυπτική φωτογραφία, όπου ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι να τρώει την πίτα πάνω από το σχεδόν ολόγυμνο κορμί της, προκαλώντας ταχυπαλμίες.

Χάιντι Κλουμ πίτα

Στα 48 της χρόνια η Χάιντι Κλουμ είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της. Είναι παντρεμένη με τον 31χρονο μουσικό Τομ Κάουλιτζ, με τον οποίο η σχέση τους είναι ειδυλλιακή. Αυτός άλλωστε είναι ο άνθρωπος πίσω από τον φωτογραφικό φακό στις σέξι πόζες της συζύγου του.

Η Χάιντι έχει τέσσερα παιδιά. Τη 17χρονη Λένι που ακολουθεί τα βήματά της στο μόντελινγκ και τρεις γιους, τον 16χρονο Χένρι Γκίντερ Αντεμόλα Σάμουελ, τον 14χρονο Γιόχαν Ράιλι Φιοντόρ Τάιβο Σάμουελ και τον Λου Σουλόλα 12 χρονών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ