Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Ξεκληρίστηκε οικογένεια από κορονοϊό – Δεν είχαν εμβολιαστεί

Οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα. Πέθαναν από κορονοϊό αρνητής γιατρός, η μητέρα και ο αδελφός του.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο κ. Άρης Αδάμ, μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Παλαμά Δομοκού «τον τελευταίο μήνα, με διαφορά 15 ημερών χανόταν και από ένα μέλος της οικογένειας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, στις αρχές Οκτωβρίου πέθανε η μητέρα, έπειτα από 15 ημέρες, ο Γιάννης, ο πρόεδρος του χωριού και χθες ο γιατρός, ο Νίκος.

Όπως τόνισε ο κ. Αδάμ, ο Γιάννης έχει τρία παιδιά, τα οποία φοιτούν στο Πανεπιστήμιο, ενώ και ο γιατρός έχει δύο παιδιά.

«Ο γιατρός ήταν αρνητής των εμβολίων» είπε ο κ. Αδάμ, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «σε κάθε συζήτηση που γινόταν, δεν δεχόταν ότι το εμβόλιο σώζει ζωές. Έλεγε ότι ο κορονοϊός είναι μία ίωση, πιο βαριά από τις άλλες, και θα περάσει όπως και οι άλλες».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «είχε πείσει και τον αδελφό του και δυστυχώς χάθηκαν και οι δύο».

Σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών στον Παλαμά, ο κ. Αδάμ είπε ότι «οι άνθρωποι δεν πείθονται να πάνε να εμβολιαστούν. Αυτοί που πραγματικά το θέλουν, πηγαίνουν αλλά με το ζόρι δεν μπορείς να πάρεις κάποιον που δεν θέλει να τον πας να εμβολιαστεί. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Τι παραπάνω περιμένουν να πουν οι πολιτικοί σε εμάς για να πάμε να σώσουμε τις ζωές μας; Αν ακούμε συνωμοσίες και τέτοιες θεωρίες, τότε θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ