Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Maestro: Ο όρος του συμβολαίου του που δεσμεύει το Mega

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Mega «Maestro» που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, στις 22:30, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, και αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές με την πλοκή και τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Σύμφωνα με το «Open Weekend», ο γνωστός δημιουργός έχει έναν όρο στο συμβόλαιό του, ο οποίος δεσμεύει τόσο τον ίδιο, όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό. Αυτός είναι, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, να μην προβάλλεται το σίριαλ online στο web tv του καναλιού και σε επανάληψη, για λόγους τηλεθέασης.

Δείτε το βίντεο:

Λίγα λόγια για την σειρά 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο την σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του.

Η σειρά γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με την μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς 

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Δείτε το τρέιλερ: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ