Λάκης Γαβαλάς: Η ατάκα για τον «Mr Eθνικά Μπούτια» και η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά

Ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε στον Λάκη Γαβαλά που τον παρομοίασε με τον Mr Εθνικά μπούτια, με αφορμή δηλώσεις που έκανε για το GNTM.

«Το GNTM δεν έχει να κάνει με τη μόδα. Σας παρακαλώ, να φέρετε πίσω και να σέβεστε τη λέξη μόδα. Θέλω να με ικανοποιούν και εμένα. Δεν λέω να μην υπάρχουν! Παλιά είχαμε τον μίστερ εθνικά μπούτια, μετά είχαμε την Έφη Θώδη, κατά κάποιον τρόπο είχαμε τον Τρύφωνα Σαμαρά, που εγώ τον αγαπώ, δεν το λέω άσχημα», είπε ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA.

«Ο Λάκης Γαβαλάς για την ηλικία του κρατιέται μια χαρά», απάντησε ο γνωστός κομμωτής.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέφερε: «Έχει πάθει εμμονή μαζί μου; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγώ δεν ασχολούμαι και γενικά δεν είμαι άνθρωπος που θα πω κακία. Δεν θέλω να μιλώ για τέτοια, δεν με ενδιαφέρει. Ποιος είναι ο Γαβαλάς, ο δικαστής; Ο Λάκης, που τον συμπαθώ κατά τα άλλα όπως λέει και αυτός, εκτός του ότι είναι αθυρόστομος, για την ηλικία του κρατιέται μια χαρά, θα έλεγα. Μακάρι να φτάσουμε τα χρόνια του και είμαστε έτσι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ