Χάρι και Μέγκαν: Αυτό το ελληνικό κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα της συνέντευξης στην Όπρα

Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, στις 16:00, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει αποκλειστικά για την Ελλάδα, την πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ, τα δικαιώματα της οποίας εξασφάλισε από το CBS, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σταθμός του Αμαρουσίου.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μιλούν για τους λόγους που τους έφεραν σε ρήξη με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και την βασίλισσα Ελισάβετ. Τι εξώθησε το λαμπερό ζευγάρι στο Megxit; Γιατί μετακόμισαν στην Αμερική; Ποια είναι τα σχέδιά τους για το μέλλον και πώς ονειρεύονται την οικογένειά τους;

Πώς κατάφερε η Όπρα να κλείσει τη συνέντευξη με τους Sussexes;

Με τον ίδιο τρόπο που ξεπέρασε την παιδική φτώχεια στην αγροτική περιοχή του Μισισιπή για να γίνει η πρώτη μαύρη δισεκατομμυριούχος. Αφιέρωσε πολύ χρόνο, προσπάθεια και επικοινωνία. Σε ένα βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, η Όπρα υπενθυμίζει ότι κάλεσε για πρώτη φορά την Μέγκαν Μαρκλ για να της προτείνει μια συνέντευξη τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο του 2018. Σύμφωνα με τους The Times του Λονδίνου, οι δύο τους συναντήθηκαν αυτοπροσώπως τον Μάρτιο όταν η Όπρα «βρέθηκε στο Λονδίνο», και κλήθηκε από την Μέγκαν να τη συναντήσει στο Παλάτι του Κένσιγκτον. Τον Απρίλιο, η Όπρα κάλεσε τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, στο σπίτι της για μεσημεριανό γεύμα και γιόγκα. Περίπου δύο μήνες γνωριμίας ήταν αρκετοί για να κερδίσουν στην δημοσιογράφο και παρουσιάστρια μια πρόσκληση για τον γάμο του ζευγαριού. Ημέρες αφότου το ζευγάρι ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσουν από τον ρόλο τους ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, το γνωστό MEGXIT, η Όπρα δημοσίευσε μια δήλωση με την οποία αρνήθηκε τις φήμες ότι τους είχε συμβουλεύσει για μια πορεία δράσης. Το ζευγάρι μετακόμισε τελικά κοντά στο κτήμα της Όπρα στο Montecito της Καλιφόρνια, ώστε πλέον μπορούν να αποκαλούνται γείτονες. Άλλωστε το πρώτο σπίτι στο οποίο φιλοξενήθηκε η Μέγκαν, ο Χάρι και ο μικρός Άρτσι, ανήκε σε φίλο της παρουσιάστριας.

Πόσο κόστισε η συνέντευξη;

Σύμφωνα με πληροφορίες της NY POST, το CBS πλήρωσε περισσότερα από 7 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα της συνέντευξης της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Oprah Winfrey. Η δίωρη συνέντευξη κόστισε στο δίκτυο αρκετά, πιθανότατα ένα ποσό μεταξύ 7 εκατομμυρίων και 9 εκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε η Wall Street Journal. Το CBS αγόρασε τα προσοδοφόρα δικαιώματα από την εταιρεία της Όπρα. Θα είναι προσοδοφόρα καθώς χρεώνει 325.000 δολάρια για κάθε 30 δευτερόλεπτα εμπορικής προβολής.

Το CBS μπορεί επίσης να δώσει άδεια για τη συνέντευξη σε διεθνείς αγορές. Ένας εκπρόσωπος των Sussexes είπε στην Wall Street Journal ότι το ζευγάρι δεν πληρώθηκε για τη συνέντευξη. Σε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που μεταδόθηκε στο «CBS This Morning» την Παρασκευή, η Μαρκλ λέει στην Όπρα ότι αισθάνεται «απελευθερωμένη» που να μιλήσει για τον εαυτό της, αφού έπρεπε να απορρίψει το αρχικό αίτημα της παρουσιάστριας λόγω του Παλατιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ