Αιφνίδιο τέλος για ζευγάρι παρουσιαστών: Η εκπομπή συνεχίζεται, αλλά χωρίς εκείνους – Αποκλειστικό

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους δυο παρουσιαστές αρχές της νέας χρονιάς αφού τους ανακοίνωσαν ότι δεν συνεχίζεται η συνεργασία τους ενώ η εκπομπή που παρουσιάζουν συνεχίζεται κανονικά.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Αλλαγή παρουσιαστών στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια παραίτηση δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει. Κι όμως συνέβη και αυτό στο απρόβλεπτο τηλεοπτικό πεδίο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Μιχάλης Παπαδημητρίου, οι παρουσιαστές της εκπομπής «ΕΡΤ Backstage» ενημερώθηκαν αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά ότι δεν θα συνεχίσουν την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής ενώ είχε ήδη γίνει γνωστό ότι έχει εγκριθεί και νέος κύκλος επεισοδίων.

Οι δυο παρουσιαστές είχαν συμφωνήσει αρχικά για την παρουσίαση 16 επεισοδίων «ΕΡΤ Backstage». Εάν έπαιρναν έγκριση και νέα επεισόδια υποτίθεται θα συνέχιζαν κι εκείνοι μέχρι το τέλος την τηλεοπτικής σεζόν.

Κι ενώ εγκρίθηκαν τα νέα επεισόδια, οι ίδιοι ενημερώθηκαν ότι δεν θα κρατούν οι ίδιοι το τιμόνι της παρουσίασης.

Το επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 17:00 είναι το τελευταίο που θα δούμε την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλης Παπαδημητρίου στην παρουσίαση.

Όσο για τα χέρια στα οποία περνά η παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής θα τα μάθουμε αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αξίζει να δούμε αν η παραγωγή θα επενδύσει ξανά σε δίδυμο παρουσιαστών ή σε ένα κεντρικό πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση όλα θα γίνουν άμεσα αφού στόχος είναι το επόμενο Σάββατο η εκπομπή να προβληθεί κανονικά στην ώρα της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ