Ανδρουλάκης από Φανάρι: Εύχομαι ευημερία, οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη για όλους τους Έλληνες

Σε κλίμα λαμπρότητας και κατάνυξης έγινε ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Γιώργος Κώτσηρας, ενώ το παρών έδωσαν οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΑΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή προσκυνητών από την Ελλάδα και άλλες χώρες, που έφθασαν στο Φανάρι για να παρακολουθήσουν την τελετή κατάδυσης του Σταυρού στα νερά του Κεράτιου Κόλπου, στην παραλία μπροστά από την έδρα του Οικουμενικού Θρόνου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ανέφερε: «Είναι χαρά και τιμή μου που βρίσκομαι για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας μαε εδώ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Εύχομαι στην αρχή αυτή της νέας χρονιάς να υπάρχει ευημερία, οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη για όλους τους Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα για τους πιο αδύναμους.

Εύχομαι σταθερότητα και ειρήνη στην ανθρωπότητα και επιτέλους να τερματιστούν οι δύο συγκρούσεις που εξελίσσονται στην ευρύτερη γειτονιά μας σκορπώντας τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους. Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλες της Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της Γης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ