Αυτή η νύχτα μένει: Καθηλώνει το τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha – Τα σχόλια στο Twitter

Το τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει” κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής και καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Η νέα σειρά κάνει πρεμιέρα σύντομα και οι σκηνές που περιλαμβάνονται στο τρέιλερ ήταν αρκετές για να πάρει το Twitter “φωτιά”, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha

Αυτή η νύχτα μένει: Τι έγραψαν οι χρήστες του twitter για το τρέλειρ

Αυτή η νύχτα μένει: Η ιστορία της νέας δραματικής σειράς του Alpha

Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούριο της πρόσωπο, ένας έρωτας αγωνίζεται να επιβιώσει ανάμεσα στον κόσμο της μέρας και τον κόσμο της νύχτας που συγκρούονται.

Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας.

Όταν αποκαλύπτεται στον Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού.

Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ