Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η Αθηνά περνά δύσκολες ώρες στη φυλακή, με την Βαγγελιώ να της συμπαραστέκεται ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, η έρευνα γύρω από τους θανάτους της Βιολέτας και της Νάντιας συνεχίζεται με τον Κουράκο να προειδοποιεί τον Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη, του άλλοτε εχθρού της. Στη συνέχεια εξομολογείται στην Μαρίνα τα πάντα με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει έντονα, θεωρώντας ότι η φίλη της λειτουργεί απερίσκεπτα και ακολουθεί άγριος καβγάς μεταξύ τους.

Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση με τα προβλήματα της συγκατοίκησης να μην έχουν τέλος. Μια νέα κοπέλα η Ράινα από την Βουλγαρία εμφανίζεται στο κλαμπ και ζητά δουλειά, ενώ ο Κουράκος δίνει εντολή στον Στράτο να αρχίσουν διακριτική έρευνα για το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί.

Ο Άρης δέχεται να μπει στον πολιτικό συνδυασμό του Ισίδωρου. Η Εύα συνειδητοποιεί πως κυκλοφορεί μια άσεμνη αφίσα της και γίνεται έξαλλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ